Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
addikt
üdv, a helyzet továbbra sem lett jobb az intel oldaláról letöltött driverrel sem, estére már összerogyott az is, létezhet, hogy halódik az igp, úgy, hogy mindig volt vga a gépben
garanciában vajon adnak cserelapot a gariztatás idejére(ipon)? mert ha nem, most nagyon nem akarok emiatt lapot venni..
-
LÁZ
addikt
sajnos továbbra is a linkelt képnek megfelelő a képminőség, miután frissitettem a drivert
-
LÁZ
addikt
válasz
ScomComputer #951 üzenetére
értem, bár pont a driver frissités után lett ilyen, na, majd hnap kiderül, mert viszik a vga-t, úgyhogy kicsit igp-zek most 1-2 hetet.
-
LÁZ
addikt
válasz
atomanti19 #856 üzenetére
lejárt a szerk. vagy pedig az intel management engine-t kell telepiteni...ha jól emlékszem, de majd reflektál még vki
-
LÁZ
addikt
válasz
atomanti19 #856 üzenetére
nekem is van, ha jól emlékszem, akkor a ventivezérlő program cucca, vagy egy másik asus segédprogram, ami a működést nem befolyásolja
-
LÁZ
addikt
üdv, Z97 Saber mark 2., lehetséges, hogy nem szereti a kingston ssd-ket? hol látja, hol nem
ps. bár a gyanúm az, hogy az ssd a csereérett, igaz bárminemű program egészségesnek mutatja..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest