Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Gondoltam felvetem a kérdést, kíváncsi lennék a véleményetekre: a Saber lapokhoz ugyebár jár 3 darab "thermistor cable", amelyeket tetszőleges custom helyre lehet ragasztani és az általuk mért értékek megjelennek az AI Suite-ban. (Azt még nem tudom, hogy vajon az AIDA-ban is megjelenik-e, de gondolom igen.)
Azon gondolkodtam, hogy ha már van, akkor hová lenne érdemes/célszerű helyezni a szenzorokat (elméletileg 80C fokig használható).Ezek jutottak az eszembe:
• CPU cooler kifelé fújó irányába - milyen meleg levegőt fúj ki a CPU cooler
• a házon kívüli ambient (szoba)hőmérséklet mérésére - a házból hátul vagy elől kivezetve
• a RAM modulok közé helyezve - ott fáznak-e vajon a modulok
• a thermal armor alá téve - bár ott tele van szenzorokkal a lap, sok helyre már nincs értelme tenni
• a CPU cooler bordái közé biggyesztve
• a tápegységbe valahol bebújtatva - a PSU belüli hőmérsékletet figyelveEsetleg aki használja ezeket, mik a javaslatotok?
Előre is nagyon köszönöm!
Üdv,
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest