- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
goldnarmz
aktív tag
Á, nem sikerült. Nem is próbálkozom vele. Elegem van az GF4-ből. Kell egy 9800Pro... :DD
-
goldnarmz
aktív tag
Driver install után. Újrainítást kér, és utána húzza be magának a dolgokat (TV Tuner, stb...), de csak a WDM Capture divernél ír ki 10-es hibakódot. :O
-
goldnarmz
aktív tag
Köszi a töprengést, Taky! Alaplapi BIOS frisstés megvolt, videokártya BIOS frissítést fogalmam sincs, hogy kell csinálni, a Win reinstall kb. 5X megvolt 3 nap alatt... :U
-
goldnarmz
aktív tag
Gondolod, hogy az a probléma? Mert már azt is próbáltam, és úgy sem ment... Nem jöttem felkészületlenül... :P
-
goldnarmz
aktív tag
A Audigy driver biztos stimmel, mivel a Live-ommal is ugyanezt csinálta, nem godolom, hogy a hangkártya a bűnös... Próbáltam már azt si, hogy sima nvidia-s capture drivert rakok fel, és úgy sem ment. :(
-
goldnarmz
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy hiába rakom fel a legújabb (egyébként igaz az összes eddig megjelentre) ASUS WDM Capture drivert, nem műxik, valami 10-es hibakódra ugat. Ja, egyébként Xp-t használok.
Szívtam vele egy pár napot, és rájöttem, hogy a hangkártya WDM driverével akad össze. :O
Előre is köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest