- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Yettel topik
-
Mobilarena
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebgutkopf
őstag
válasz
Barnahalo #20836 üzenetére
Az ax82u-ból idén kijött egy v2 változat és a boltokban jelölik is ahol már az van. Nem tudom mi a különbség nincs rendesen dokumentálva, vélhetően más a chip.
Más: mióta megvettem az ax86S-t és használom, azt kell mondanom a procija kellemes meglepetés. Hiába "csak" 2 magos azok a magok valamit nagyon tudhatnak, mert akár egyszerre futtathatok wifi-n netes speedtesztet és közben két másik eszköz egymás között a wifi közvetítésével másolhat állományokat, miközben más is lóg a csalódban a neten, nem különösebben hatja meg. Lehet bénán terhelem, de 40% fölé nem tudtam még terhelni a magokat. Valószínű ebből is adódik, hogy a korábbi forró fejű AC-s asus-omhoz képest, ezt még langyosnak se mondhatom.
-
Amilo02
aktív tag
válasz
Barnahalo #20831 üzenetére
Én két és fél éve szenvedek vele. Állandóan random módon belassul a WIFI rajta (5GHz), ami ugyan olyan rejtélyes módon néha-néha megjavul, már ha megjavul! Most is letöltési "korlát" miatt szívok vele. Asus support szerint hardver hibája van ami gyakorlatilag azt jelenti, hogy vagy beletörődök a jelenlegi sebességbe és reménykedem, h nem lesz ettől is lassabb, vagy kuka az egész mivel routert javítani nem tudnak, a gari pedig lejárt(1év)! Ezen a hibán kívü kb. 20 eszközt látot el internettel gond nélkül. nem igazán kell újraindítani. Hatótáv kb. mint az összes alsó-közép kategóriás routernek(semmi extra). Világítást már régen kikapcsoltam rajta, szerintem max. akkor van értelme, ha állandóan a látómezőben van és lehet lesegetni.
Ha veszek másikat, tuti nem ezt veszem meg. -
Exelsior24
aktív tag
válasz
Barnahalo #19109 üzenetére
Szia!
Nálam 1,5 éve van használatban, és tökéletesen meg vagyok elégedve vele.
A lakás kb 80%-ban simán használható jelerősséget produkál, egyedül a legtávolabbi két helyiségben nincs vagy alig ad jelet, de ott 3-4 fal is közbejátszik, így a lakás közepében beüzemeltem egy AiMesh-es jelerősítőt, és így már teljes a lefedettség.Nálam magára a routerre 14-16 WiFis eszköz kapcsolódik kb egyszerre, és 4-5 db az extenderre.
Én lekopogom, de nálam egyáltalán nem szokott rakoncátlankodni, újraindítani se nagyon szoktam, mert nincs vele semmi gond, eddig olyan eszközzel se találkoztam amit eldobált volna, szóval szépen működik nálam.
Múltkor elgondolkoztam, hogy nem-e inkább egy AX86U-t kellett volna vennem, de hát az 2 - 2,5-szer többe kerül, és került akkor is, és annyival nem tud többet szerintem ennél a routernél, ez egy nagyon jó ár/érték arányú eszköz. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mobil flották
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Projektor topic
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest