- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaboi6512
őstag
-
szaboi6512
őstag
válasz
makoss #20750 üzenetére
Kerestesd meg az Asus Device Discovery-vel, ha rácsatlakoztál.
-
válasz
makoss #16056 üzenetére
Van egyszerűbb módja a HDD megosztásának, utóvégre ki lehet nyitni azt a routert a net felé -- csak éppen nagyon nem ajánlott.
Most a napokban is bekaptak a net felé nyitott Qnap NAS-ok egy jó kis zsarolóvírus-támadást.
VPN kell Neked, nem olyan bonyolult az. Sokszor leírtuk itt is a módját, de most is szívesen segítünk.
MaCS
-
válasz
makoss #16053 üzenetére
Egy VPN-kapcsolatot kellene létesítened.
Nem tudom, hogy WireGuard van-e már a routeredben, de OpenVPN biztosan. Úgyhogy nyiss otthon egy OpenVPN-szervert, és távolból egy OpenVPN klienssel biztonságosan tudsz kapcsolódni hozzá.
Egyébként miért FTP, és mire kell az UPNP?
MaCS
-
törölt tag
De akkor is ez volt a szolgáltatód, nem? Csak még soha nem kötöttél rá direktben? (a vevőegységre)
Bocs, de mostmár megkérdem ezt is.
A routered WAN portjába van dugva a kábel ugye? Az amit most direktben a notidra vagy a gépedbe dugtál, hogy csatlakozz a vevőegységhez.
A próbálkozások során nem volt aktív Wifi kapcsolat a routerrel? -
woodworm
veterán
Mert az ő eszközük is natol. És az sem lehetetlen, hogy már az is privát ip-címet kap.
Ebben az esetben a torrent kliens portját forwardolni kellene szolgáltatói oldalon, a szolgáltató végponti eszközén és végül a saját routereden is.(#5836) gahor72
Sehogy, korábban már leírtam, hogy a mikrós rendszerek általában privát címeket használnak. Nekem pl. pénzért sem adtak volna annak idején publikus címet, a port nyitástól pedig ugyancsak elzárkóztak. -
-
vargalex
félisten
A szolgáltatói eszköz olyan címen lesz elérhető (ha elérhető), ami az általad adott képen az átjárónál látszik.
-
woodworm
veterán
Belső ip-címeket felesleges kitakarni, egyébként az átjáró címén éred el a szolgáltatói eszközt, ha van hozzáférésed.
(#5795) MaCS_70
A pc az asust fogja átjárónak látni, nem lesz vele előrébb. A mikrós szolgáltatókkal pont ellenkező a tapasztalat, általában nem adnak publikus címet. -
Oké.
Azt akkor tudjuk, hogy házon belül duplán NAT-olsz.
Azt sejtjük, mégpedig erősen, hogy az ISP-dtől publikus IP-címet kapsz.
A cmd - ipconfig /all eredményét miért nem akarod megosztani velünk??? Kizárólag a default gateway lenne fontos belőle, elég ez az egyetlen sor!
Ebből látnánk, hogy milyen címen van a szolgáltatói eszközöd.
MaCS
-
Hidd el, nem akarjuk ismerni sem az IP-címedet, sem a szolgáltatás nevét.
Ahhoz viszont, hogy segíthessünk, jó lenne tudni pár korrekt adatot. Én például már többször leírtam, hogy hogyan tudod kiokoskodni az alapértelmezett átjáró címét. Ez egy fontos lépés lenne az üdvösség / üdvtelenség felé.
MaCS
-
Itt nem is kell lennie semminek. Nálam legalábbis jelenleg 5 routeren is tök üres.
Kezdjük az elején: pontosan mit akarsz megoldani? A jelek szerint egy Asus eszközre be tudsz lépni.
Miért nem nézed meg, amit írtam? Windows - CMD - ipconfig /all. Ott megjelenik a listában a default gateway.
MaCS
-
-
-
-
farkas-j
őstag
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Videó stream letöltése
- nVidia tulajok OFF topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Linux kezdőknek
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CPU léghűtés kibeszélő
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Asus RTX 2070 Super OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest