- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
-
Mobilarena
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pixta78 #19155 üzenetére
Vagy a node-ot újra beállítod annyira, hogy be tudj lépni a webes felületére és ott regisztrálod, majd megnyomod a 'deregister' gombot, vagy írsz az ASUS ügyfélszolgálatnak egy levelet, amiben kéred, hogy töröljék.
Egy teljesen új, még nem foglalt cím regisztrálása is megoldás.
-
DoItYourself
addikt
válasz
pixta78 #19120 üzenetére
Nekem se egyértelmű, hogy mi alapján dobja el az AC57U V3 a node-ot, amikor van ethernet kapcsolat is a masterig. A 21649-el nekem több mint fél évig nem volt semmilyen probléma, mind a 3 node szépen kapcsolódott gigabittel, pedig mind egy switch-en keresztül csatlakozik.
Mióta firssítettem 51310-re, csak 2 node-ot tudtam rákötni, a 3.-kat mindig eldobja pár perc után, valami interferenciát ír a logban, de ezt még nyomozom.
Csak találgatok, de azt még kipróbálhatod, hogy többféle sorrendben kapcsolgatod be a master-t és a node-okat.Az Appban rendszer visszaállítást csinálok akkor a teljes rendszert visszaállítja, vagy csak a mester routert?
Nem tudom, hogy működik ez AiMesh esetén, nem csináltam még ilyet, csak a reset gombbal. -
DoItYourself
addikt
válasz
pixta78 #19068 üzenetére
Nincs mit, jó neked.
Ma hazaérek, 3 kamasz azzal fogad, h nincs net. Nosza kicseréltem a master AC57U-t a downgrade-elt AC57U-ra, de még mindig nincs semmi. 2 óra pöcsölés után mondja a feleségem
,hogy ja a telekom küldött neki vmi sms-t, miszerint hálózatfejlesztés miatt kimaradás várható.
Emiatt nem kapott az Asus router WAN IP címet a Sagemcom modemtől, ebravó. Érdekes, h az AC57U a régi fw-el csak annyit írt ki, h nincs bedugva a lan kábel, az új fw már kiírta a wan IP hibát.
Kínomban fogtam a modem ethernet kábelét és direktbe rákötöttem egy PC-t, lett is rajta net. Viszont publikus IP-nek csak egy v6-os címet látok, a fele weboldal be se töltődik így. Fel is hívtam izibe Vandát a 1414-en, szerinte is hiba van, majd visszahívnak. Itt tart most a történet. -
DoItYourself
addikt
válasz
pixta78 #19063 üzenetére
Ahogy szaboi6512 linkelte, kikapcsolod, reset nyomvatart, visszakapcsolod, megvárod, amíg a power led lassan villog, resetet elengeded, utána menni fog az Asus Firmware restoration tool. Előtte a szgépet fix ip-re állítottam: 192.168.50.2
Még nem volt alkalmam kicserélni a mastert, majd valamikor nekiállok. -
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest