- Ekkor és itt mutatkozik be a Galaxy S25
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz dredjudge84 #19571 üzenetére
Üdv!
A 25-30MB/sec az nagyon USB 2.0 sebességre hajaz. Nézted, hogy olyankor hogyan alakul a SoC terhelése a routerben? Esetleg nem lehet, hogy a 2.0-s portba kötötted a lemezt? Vagy USB kábel cserét is meg lehet próbálni.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz dredjudge84 #14219 üzenetére
De az, csak a frissítési szempontból nincsen közük egymáshoz.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
blakey
titán
válasz dredjudge84 #14215 üzenetére
Ellégé buta kérdés.
Merlin van fent és Merlinre frissítenéd akkor nem kell gyári, semi közük egymáshoz. Nincs gyári fw hiszen már Merlinre változtattad. Ha gyárit akarsz akkor arra frissíted, ennyi.ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Dr.NX
addikt
válasz dredjudge84 #14181 üzenetére
Ugyanaz a SoC, mint az AX82U-ban:
Broadcom BCM6750 SoC (1.5 GHz, 3 cores)
Nincs rá custom fw, Merlin se.Elfogadom a sütiket.
-
Topikgazda
válasz dredjudge84 #14178 üzenetére
TUF-AX5400 megfelelő lehet.
A wifi pedig környezet függő.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
Tamarel
senior tag
válasz dredjudge84 #11613 üzenetére
1-11 globális, mindnek kell tudnia.
Merlinnel van wpa3. -
Raiden_
tag
válasz dredjudge84 #11595 üzenetére
QoS < Még nagyon reggel volt elgépeltem, a lényeg minden "csoda" feature"-t
nyugodtan kikapcsolhatsz amit nem használsz illetve a teszt(ek) miatt.Jól látom digis vagy, akkor a IPv6-ot is kikapcsolhatod, ha nem létszükséglet a másik
topikban sokan panaszkodnak arra is, én sem használom és nem vettem észre hátrányát.
Másik ahol a PPoE kapcsolatnál a nevet/jelszót kell beírnod ott az Internet detection-t is kapcsold ki "OFF". Az 5GHz-et erőltesd ha közel vagy pl. 20/40/80 és 52 csatorna,
de azt is monitorozd, a 2,4 GHz-et is többször monitorozd, mert a szomszédok főleg akik
az DIGI ONT-on (auto) vannak és elmásznak a mostani csatornáról.
Szerintem, ha normálisan beállítod nem lesz vele gondod, azért a panel nem a wifi barát.
A sok betonacél és a még több zavaró csatorna miatt, mivel a többség 2,4GHz-n van
főleg akik a gyári ONT-ot használják, tied a lehetőség az 5 GHz-n sokkal kevésbé fogsz
foglalt csatornába botlani, persze amennyiben az eszközeid is támogatják.
Egyetlen hátránya van a hatótáv és hogy nem szereti a tereptárgyakat, falak, szekrények stb.[ Szerkesztve ]
-
Tamarel
senior tag
válasz dredjudge84 #11596 üzenetére
2.4Ghz: 11es csatorna, wpa2/wpa3, sávszélesség 20 Mhz, hálózati kulcsváltás 300
5Ghz: wpa2/wpa3, hálózati kulcsváltás 300Professzionális fülről is kérnénk képet.
48m2-re általában nem kell AP. Legyen a router minél közelebb a lakás mértani közepéhez és a fix eszközök kábellel csatlakozzanak.
[ Szerkesztve ]
-
Alex91
félisten
Miert a 2,4 GHz-et erolteted?
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
dredjudge84
őstag
Az Attila az én hálózatom.
-
MODERÁTOR
válasz dredjudge84 #5133 üzenetére
Üdv!
Hozz létre egy mappát, és mozgass át abba minden tartalmat. Az nem jó?
-
Gyurka6
őstag
válasz dredjudge84 #4554 üzenetére
Akkor ide is beírhatnád mi volt a megoldás, esetleg más is belefuthat...
Gyurka
-
Dragon3000
veterán
válasz dredjudge84 #4554 üzenetére
Gondolom azért nem kaptál választ, mert itt senki nem használja, így segíteni sem tudtak.
-
félisten
válasz dredjudge84 #4028 üzenetére
A megosztásokat lehet mappelni, hálózati helyként felvenni.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
MODERÁTOR
válasz dredjudge84 #3230 üzenetére
Az a gond, hogy ehhez a funkcióhoz megnyitni kellene a kérdéses portot a tűzfalon, és nem forwardolni. Ezt a gyári firmware nem tudja, így csak a VPN lehet a megoldás, vagy esetleg még meg lehetne próbálni SSH-n iptables szabályt hozzáadni a tűzfalhoz. Ennek menetét azonban nem tudom leírni neked, mert sosem próbáltam gyári firmware-en, illetve az sem biztos, hogy működik. De esély van rá...
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz dredjudge84 #3227 üzenetére
Ha beállítasz egy VPN szervert, akkor arra csatlakozva el fog érni távolról a LAN-t.
-
Topikgazda
válasz dredjudge84 #3227 üzenetére
A router-en magán nem kell port forward.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
tudi13
aktív tag
válasz dredjudge84 #3218 üzenetére
Melyik modellen? Azt kifelejtetted.
-
dredjudge84
őstag
válasz dredjudge84 #3201 üzenetére
Valaki esetleg?
-
Topikgazda
válasz dredjudge84 #3140 üzenetére
Szerintetek kb mennyi ido mig megjelenik egy cfw egy viszonylag uj routerre? (ax56u)
Ez sok mindentől függ, főleg a SoC-től, hogy mennyire támogatott.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
szaboi6512
őstag
válasz dredjudge84 #3128 üzenetére
Hdd nem lehet rossz? Esetleg rakd újra a Dm alkalmazást. Amúgy is elég hektikus a működése.
ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
szaboi6512
őstag
válasz dredjudge84 #3121 üzenetére
Csak annyi bakker hogy azzal is kezelheted, nyilván feltétel hogy legalább 1 torrent fusson a kliensben.
ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
szaboi6512
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest