- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
-
Mobilarena
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Gyurka6 #4610 üzenetére
De ha meg az eszközön állítod be az IP-t akkor egy másik routerhez nem tud csatlakozni, ha nem abba a tartományba tartozik. Tökéletesen értem amít írtok, de FIX IP-je van ha MAC-cím alapján a routeren kiosztod neki. Másik routeren másik IP-t osztasz ki neki, adott tartományon belül FIX IP-je lesz. Nem értem miért kell ezen vitatkozni? Ki az a marha aki 50 készülék esetén az eszközökön állítja be az IP-címeket és nem a routeren? Én biztos nem, közel 40 készülék van itthon ami a routerhez csatlakozik, nem fogok egyesével az eszközökön állítani, router MAC-cím alapján kiosztom nekik az IP-t és kész, FIX IP-jük lesz, ennyi, lapozzunk.
-
-
válasz
Gyurka6 #3571 üzenetére
Az Asus wl500 széria megbízhatóságát tekintve egy katasztrófa volt. Amikor futott, három számítógépes bolt és egy szerviz is az ügyfelem volt, és a WL500-asok voltak a garanciális ügyek bajnokai. Elképesztően sokat vittek vissza belőlük, volt, hogy egy héten belül az eladott példányok felét.
Nekem szerencsém volt az enyémmel, kb. 10 évesen hibátlanul adtam el.
Más routerekkel viszont sosem volt gondom. Legalább tizenöt éve ajánlgatok, vásárolgatok eszközöket barátok, ismerősök számára. Eleinte SMC Barricade-okat, Linksyseket, aztán sokáig TP-Linkeket, az utóbbi öt évben meg Asusokat.
Ebben a tizenöt évben az általam ismert darabok közül egyetlen egy router sem romlott el. Két-három tápegységcseréről tudok, de a routerek vagy szolgálnak még (a nagyon régiek többsége lefokozva, de van még pár routerüzem is), vagy egészségesen mentek nyugdíjba.MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- body007: # Raspberry Pi Zero W + Alpine Linux Wi-Fi Telepítési és Konfigurációs Útmutató
- AliExpress tapasztalatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Futás, futópályák
- RAM topik
- Óra topik
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Acer Predator Helios Neo 16 - 16"WQXGA IPS 165Hz - i9-14900HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Latitude 7420 14" 4K IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest