- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Komplikato #48 üzenetére
Nem tudom, milyen hulladék CRT-ket néztél, de hogy sík Trinitronnal/Diamondtronnal semmi ilyen nem volt, az fix. Volt egy pár, egy még most is van.
--------------------------------------------------
(#47) MADKING: Cikket írtam erről.
Csak annyit mondtam, hogy egyáltalán nem megalapozott a véleményed. Pontosabban általánosítás az alapja, nem konkrét hardver. TN és TN között óriási külünbség lehet (ahogy minden egyéb paneltípusnál is, fajtán belül), ami ennél az ASUS-nál fél galaxisnyi távolságra dagad.
A lényeg, hogy ez a termék egy szűk niche-t céloz, és ott eléggé arat is, nem véletlenül. Több szempontból sem átlagLyózsefnek szánták, de ezt nem is állította senki.
--------------------------------------------------
(#54) vrob: Optimum tecnhológiai témákban, különösen perifériákban, elég korrekt forrásnak nevezhető. Nem szokott zöldségeket mondani vagy köntörfalazni, játékban is skilles (ergo nem egy krumpli áhítozását hallgatod), szokott tervezni saját cuccokat, és a prezentáció is igényes.
A "hátrányai"?
—ár
—24"
—1080p
—nem OLED
—kicsit gimmicky formaterv, de ROG, szóval ez ilyen, de a talpáról meg úgyis átkerül egy VESA karra, akkor meg már annyira nem érdekesItt az ötből három nálam előny, egy meg érdektelen, érted. Marad az ár.
"Ha valaki megteheti hogy másodlagos monitornak, csak fps játékra legyen egy ilyenje is,"
Ó, használnám én ezeket munkára, filmezni, meg böngészni is az LG 24GM77-ek helyett. Nagyon vígan.De nem vagyok hálátlan, ez az LG modell itt bőven tett le az asztalra (az egyikben már több, mint 30 000 óra van), szóval ha lehalnak, a következő is valszeg. LG lesz.
-
PuMbA
titán
válasz
Komplikato #48 üzenetére
CRT-nek semmiféle utánhúzása nem volt, amikor én játszottam rajta, mert pont ez a lényege, hogy utánhúzásmentes, mint például egy OLED
Utánhúzás = pixelek reszponzivitása, ami CRT és OLED esetén is instant. Összekevered egy kezdeti LCD-vel, azok voltak elképzelhetetlenül rosszak.
Az OLED esetén pedig igaz, hogy utánhúzásmentes, de mivel sample and hold kijelző, ezért a CRT mozgásfelbontásának / mozgástisztaságának elérése miatt ugyanúgy kell neki a sok Hz.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Komplikato #17 üzenetére
Na, ez nem azoknak szól, akik inkább 240 Hz-es OLED-et vennének, hanem azoknak, akik 240/280/360 Hz-ről lépnének előre...
"akkor maradnak a naiv hülyék."
És azok, akik sokszáz FPS-sel játszanak eSport játékokat, és nem szégyellnek perkálni némi kézzelfogható előnyért.
Komolyan nem tudom, miért ennyire nehéz sokaknak elvonatkoztatni a saját igényeiktől, anélkül, hogy egyáltalán tudnák, hogy mit hordanak le a sárga földig...
--------------------------------------------------------------------------------
(#18) CRTs: "e-sporthoz meg gyomor kell."
Inkább skill.
-
CRTs
aktív tag
válasz
Komplikato #19 üzenetére
"beleég a röntgen képem a székembe"
Újabb bizonyíték hogy a CRT az mindig is projektor akart lenni, ti meg kimaradtatok a >100"-es jóból xDNa majd wearable-ben lehet lesz valami hasonló xD
-
CRTs
aktív tag
válasz
Komplikato #17 üzenetére
hogyha LCD-ben lenne rendes háttérfény és nem a hz-et nyomnák akkor ott is lenne 0.01.
Most tesztelték az oledeket 10ből 10 beégett úgyhogy nem hencegnék vele hogy kényszerességből mondják hogy beég.
És jobb motion mode-ot tudna 60hz-en mint az oled. De tökmindegy mert ezekre a játékokra már akkor se lennék kíváncsi ha 60 lenne, e-sporthoz meg gyomor kell.Ja meg aki normálisabb mérnök volt displayben már rég elhúzott wearable-zni ahol meg ilyen állatságok mennek hogy 1kg-os display úgyhogy nem is nehéz érvényesülni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged