-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
kliszi
senior tag
-
dzsidzsas
tag
-
Gubu0101
veterán
-
Semin
őstag
-
Mrdevil
addikt
Amúgy mostanában több helyen láttam 270-280 környékén, lement az ára egyébként.
-
Lacielvtárs
nagyúr
-
Semin
őstag
-
Gubu0101
veterán
A mobilnet meg olyan,ha iphone-od van akkor szenvedes,mert a hotspotot fel orankent eldobalta,mikor megosztottam a netet.Amugy siman mentek az online jatekok utazas kozben is.
Ha meg nem jatszol online,akkor otthon letoltod ra amit szeretnel es jatszas
-
Lacielvtárs
nagyúr
-
Mrdevil
addikt
Hát ez a kipróbálni dolog is olyan, hogy mit akar az ember pl egy laptopon kipróbálni? Arra ott igazából nincs idő, hogy játékokat állitgasson az ember stb. Max a fogását lehet megnézni, de az nagyon rendben van.
-
Szupercsirke
tag
Sziasztok tetszik eza rog ally vajon Kecskeméten kilehet próbálni mediamarktba? Tudja e valaki
Hetes munkàim vannak jó lenne egy ilyen kézi konzol korlátlan mobilnet mellé. -
Mrdevil
addikt
-
Gubu0101
veterán
Armoury crate-settings es gpu mode asszem.Fejbol mondom mert nincs kozelben a gep.
Mrdevil:Koszi
Automatan hagyom akkor egyenlore aztan majd meg latom. -
Mrdevil
addikt
-
Lacielvtárs
nagyúr
-
Gubu0101
veterán
Ugy latom,hogy hozza lehet rendelni meg memoriat a gpu-hoz.Ti at allitottatok?4Gb-on volt alapbol,most at kapcsoltam automatara,ha nem okoz zurt.Vagy vegyem fol 6 vagy 8-ra?
-
Gubu0101
veterán
Hogyne lehetne.Kell hozza egy kontroller vagy bluetooth-os eger es billentyuzet es kenheted majdnem ugy mint ps-el
En hordom magammal,de amikor otthon leszek, neha majd igy is jatszok meg a bovithetoseg miatt praktikusabb.Filmeket is ugy szoktam
nezni,hogy a laptopot rakotom a tv-re,azt is kitudom igy valtani. -
Norbika88
senior tag
-
Gubu0101
veterán
-
Norbika88
senior tag
Köszönöm!
Közben rendeltem egy tok+üvegfólia kombót.
Nézegettem, videókat a tárhely upgraderől, elvileg garancia vesztés nélkül kivitelezhető az ssd bővítés.
Találtam ilyen 90 fokos pci elforgatót amivel a rendes méretű m.2 is belehetne rakni. Egy Samsung 970 evo plus megfejelni, a 980 Pro nem merném mert az jőval több hőt termel. -
Gubu0101
veterán
-
Mrdevil
addikt
-
Norbika88
senior tag
Sziasztok! A héten elvileg megérkezik az allym. Érdeklődnék hogy driverek telepítésébe van valami betartandó sorrend?
Diablo 4 ezni szokott valaki rajta, szépen muzsikál? -
Gubu0101
veterán
-
kliszi
senior tag
A windows Magyar nyelvű a gépen ? A menüje Magyar ?
-
Gubu0101
veterán
En is tokot vettem hozza + dokkot ami bovitheto ssd-vel.Visszabb olvasva fotoztam a tokot meg linkeltem a dokkot,hogy honnan rendeltem.A teszt meg csuszik bo 3 hetet,utana tudok csak beszamolnia dokkrol,hogy hogyan teljesit.A tok meg kell,mert sokat utazok es igy legalabb vedve van es elfer benne a tolto meg a kiegeszito.
-
Mrdevil
addikt
Jah igen, egy tok sokat segíthet. Ez a beleolvadós sd hibára gondolunk itt? Én nem merném nagyon benne hagyni, mostanában tervezek venni egy 512-es sandiskot, de én csak másolgatásra használnám, esetleg tárolni rajta cuccokat, de kivenném ha nem kell.
-
Lacielvtárs
nagyúr
-
LeventeV
őstag
Sziasztok!
Gondolkodom egy RoG Ally beszerzesen.
Ahogy nezegettem az early teszteket, par reviewer mikro-stutteringrol szamolt be. Ezt orvosoltak azota?
A microsd olvaso problema itt a topikban jelentkezett esetleg valakinel?Honnan erdemes most beszerezni a konzolt?
-
Mrdevil
addikt
-
kliszi
senior tag
Sziasztok ! Szemezgetek egy ilyenkis géppel , az lenne a kérdésem a gombok a ravaszok és az analog kar mennyire strapabíró ? Lehet öket cserélni valahogy ha elromlanak ? Mennyire bírják a gyürödést ?
-
Lacielvtárs
nagyúr
-
Gubu0101
veterán
Nezegetem a nyomonkovetest,de mar holnapig nem kapom meg.Igy majd december 20 korul tudom csak kiprobalni
Nemetbol jon,ott lehet valami depo vagy bolt nem tudom.DHL meg posta szallitja,ennyit mar biztosra tudok
-
Lacielvtárs
nagyúr
-
Gubu0101
veterán
Mazli
Meg nem neztem szet,de 1T-nal nagyobbat nem akarok,nem szoktam max 1-2 jatekal jatszani,amit vegig viszek meg torlom,nem sok jatek volt,amit szivesen ujra kezdtem volna. -
Lacielvtárs
nagyúr
-
Gubu0101
veterán
Mar csak remenykedek benne,hogy jovohet pentekig megerkezik.Mert utana utazok el es nem leszek itthon csak 4 het mulva
De mindenkepp irok majd,mar kivancsi vagyok,hogy hogyan szuperal.Iden mar lehet ssd-t nem vaszek,meg nem tudom. -
Lacielvtárs
nagyúr
-
Gubu0101
veterán
5-12 nap szállítási időt ír.Nem rendeltem még innen,de majd mikor megérkezik megírom mennyi idő alatt jött meg.
Azért választottam ezt,mert bővíthető M.2 sloton ssd-vel,így nem kell bontani az allyt. -
Lacielvtárs
nagyúr
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
Megerkezett a Shein-rol rendelt tok/taska ~15€ volt.
Siman meg ert ennyit,mindennek van benne helye,esetleg meg par aprobb kiegeszitonek.A tok mondhatni eleg kemeny,szerintem ha veletlenul le ejtenem is semmi baja nem lenne az allynak.Van egy kis ful, amit ra lehet meg pluszban hajtani a kijelzore,meg az is ved egy kicsit.
Keszitettem par kepet.
-
Lacielvtárs
nagyúr
-
Mrdevil
addikt
Nem próbáltam azt még. Mit ír ki, mi esetleg a hiba üzenet?
-
Lacielvtárs
nagyúr
sziasztok, én is beléptem a klubba

annyi kérdésem lenne hogy valaki akinek van egy ketyeréje próbálta e steamról feltenni és futtatni a Ratchet and Clank új játékot?
én próbáltam de nekem nem akar elindulni.
ha volna ötlet megköszönném, mert eddig minden elindult rajta, minden PS cím is, csak ez az egy nem
előre is köszönöm a tanácsokat
-
Henrik7408
újonc
-
Gubu0101
veterán
Ahogy irtak fentebb,ha volt mar windowsos geped,akkor ugyan az a rendszer mint ott.Max annyibol rosszabb,hogy ha a joyt hasznalod kurzormozgatasra,akkor az nehezkesebb mint egerrel
navigalni.En ugy hasznalom mint egy mobilt,csak az ujjamal nyomkoraszom
-
Gubu0101
veterán
-
Mrdevil
addikt
Nem tartom szüttyögősnek, mint pl egy laptop kB, egy win11-el. Most picit szívok az Alan Wake2-vel. Out of memory szöveggel kidob, meg nem tudom felrakni a legújabb videókari drivert valamiért.
-
frankdelgado
őstag
Sziasztok!
Az Ally valóban szüttyögős, h mindent órákig tart beállítani? Igazából én magyarított szingli játékok játszására venném. PC hiányában. Volt már dekkem, de a Stema os az őrületbe kergetett. Nagyon faja a Steam Deck, ha a sztímes játékokat letöltöd és pörgeted, de a magyarítások telepítése borzasztó körülményes volt.
-
Gubu0101
veterán
-
Mrdevil
addikt
-
Mrdevil
addikt
-
Gubu0101
veterán
Jott uj bios(331).Meg 4 driver frissites.
-
Gubu0101
veterán
Most szetneztem a kauflandba.Egy fajta van a Hama-nak 7-1es 60€.Akkor mar inkabb megveszem azt amit linkeltem.A hamast nem lehet boviteni,ennel meg csak sokat szamit a bovithetoseg ssd-vel.
-
Henrik7408
újonc
Midenképp megéri az árát. Az Rog saját, egyszerűbb dokkolója 25 e. Ft.-tól indul. És csak egy hdmi, usb és egy usb c. van benne.
-
Gubu0101
veterán
Igen,neztem rola videot.Ez volt benne amit linkeltem.Arban se lenne veszes,foleg ha a tudast nezzuk.Eleg csak a dokba tenni ssd-t es mehet is.Majd meg jobban utana nezek.
-
Henrik7408
újonc
Amit én rendeltem az is steam-es. De úgy olvastam, hogy működni fog az Ally- val is.
-
Gubu0101
veterán
-
Henrik7408
újonc
Jó kis kütyünek tűnik, főleg mert bővíthető. Az Amazon meg megbízható. Én ettől egyszerűbbet rendeltem a zöld kis földönkívülitől.
-
Mrdevil
addikt
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
Megjott a 14€-os tok a shein-rol
Kivancsi leszek majd mennyire passzos meg eros.Nem birom majd csak 4het mulva kiprobalni
-
Henrik7408
újonc
Hát az biztos, hogy az erő nem velem van
-
consono
nagyúr
Ez valami Jedi trükk lesz...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Henrik7408
újonc
Nálam is azonnal visszatér a wifi. Viszont a frissítések előtt ez a gond nem volt. És újra is telepítettem, és megint jó lett. Amíg nem jött az update újra.... Az meg különösen érdekes, hogy elsőre Az EA app telepítése után kezdett villogni a Jedi telepítésenközben. Viszon akkor bekapcsoltam az app-ban a háttérbeli letöltést, és megszűnt a villogás. És most jön a csavar... Megakadt a játék, és így letöltöttem egy laptopra a EA appot plusz a Jedit, hogy át ugorjam a játék hibáját. Viszont a játék letöltése közben lekapcsolt a képernyő és ott is kütötte a wifit. És ez előtte nem volt. 🤣
-
Mrdevil
addikt
Igen nekem is villog ha alvóban van, de érdekes, csak néha. Ennek van beállítása, én be is lőttem, hogy ne villogjon, de ennek ellenére néha megyek vissza hozzá, és villog. Wifi nekem is van egyből ahogy felkel. Ha letöltés közben akarom ott hagyni, akkor úgy szoktam, hogy sima screen savert hagyom neki, aztán annyi.
-
Gubu0101
veterán
Nekem is villog olyankor,gondolom azert,hogy jelezzen nincs kikapcsolva.Nem gondolnam ezt hibanak🤔.Wifit passzolom mert mikor vissza tert alvo allapotbol nekem mar wifin volt asszem.Biztos van beallitas a villiogasra,meg nem neztem utana.Amugy a rog laptopomon is ugyan ugy villog a billentyuzet, mikor olyan allapotban hagyom

-
Henrik7408
újonc
Sziasztok! Nekem csak néhány napja van meg az Ally-m. De már most van egy rakás apróbb gond vele, de lehet velük együtt élni. Még azzal is, hogy a Jedi Survivor beakad, pont úgy és ott ahol szinte mindenkinek. Frissítések után csak rosszabb lett a gép. A legnagyobb gond, hogy miután lekapcsol vagy lekapcsolom a képernyőt elveszti az wifi jelet és villognak az aura ledek és a standby led is. Ez tapasztalta már valaki?
-
Mrdevil
addikt
Használ valaki itt switch emulátort a géppel, mondjuk yuzut?
-
Gubu0101
veterán
Tegnap megvolt az eles teszt,nemetbe utazas kozben.Kb 2 orat eljatszogattam online,csak kinlodik az iphone-on a hotspot,kb 10-20 percenkent megszakad igy abba is hagytam.Asszem 37% maradt igy is az akkumlatorban perfomance mondban 45 fps-re volt beallitva aztan 60.Fenyerot is maxra toltam.Jo lesz ez csak kell egy jo powerbank majd
-
VincentVG
senior tag
jaja, csak ha pont nem tudok menteni, (fifa meccs, barmi ) es csak max 5 percre ki kell szaladnom valahova, de turbo-n porog es epp nincs tolton... nagyon adna magat h kicsit lerakjam sleep-be / ne meruljon, legalabb screen off legyen par percre. es rohadt idegesito h bukod ahol tartottal. ( pl ha jol lattam steam deck-nel ebbol semmi problem.. na mind1 tulelheto, remeljuk javitjak majd )
-
Mrdevil
addikt
Ja, én mindig úgy rakom sleepbe, hogy kilépek a játékból a desktopra, aztán nyomok egyet rajta felül. Nem akarom terhelni feleslegesen amíg nem vagyok előtte, hiába sleep, be teszi a ramba, aztán vagy szereti a játék vagy nem. Mondjuk a ps5-el is így csinálom, nem szeretem játékkal együtt elaltatni.
-
VincentVG
senior tag
ez a lerakom sleep-be 5 percre vagy hibarnate mennyire elkepesztoen idegesito h utana 10bol 8x ujraindulas van es kilepett mindenbol.
van erre barmi trukk?
-
Mrdevil
addikt
-
consono
nagyúr
Sajnos a fizikát nehéz átverni... Lejjebb kellene még menni fogyasztásban, más módszer nem nagyon van a közeljövőben. Én TALÁN majd az ARM procik elterjedésében látok egy pici reményt a fogyasztás megfékezésében, de itt is igaz, hogy a fizikát nem lehet átverni. Ha jól emlékszem az Apple M1 is 15-60W között eszik...
-
VincentVG
senior tag
-
Mrdevil
addikt
-
VincentVG
senior tag
hatha lesz addig valami aksi mod (is) 
-
Gubu0101
veterán
-
Mrdevil
addikt
-
Gubu0101
veterán
-
Mrdevil
addikt
-
VincentVG
senior tag
hat ez gaz. akkor nekem kimaradt valami miatt. vagy csak tul optimista vagyok es azt latom meg amit szeretnek

nagyon kivancsi leszek hosszabb tavon az ertektartasan a cuccnak. hogy mennyire zuhan be mondjuk egy ev mulva. nyilvan sok mindentol fugg, de nekem erzesre az jott le h sokan csalodtak - akik nem tudtak pontosaban h mit vesznek - es eleg nagy bukoval is hajlandoak megvalni tole meg jo sok garival.
-
consono
nagyúr
-
VincentVG
senior tag
-
consono
nagyúr
-
Mrdevil
addikt
Igen, én is félek tőle egyenlőre. Vennék egyet, láttam is hozzávaló faszát alzán 27k, 512-es. Csak egyenlőre nem nagyon merem, meg elvagyok nélküle, csak olyan dolgok, hogy forza 140 giga, starfield 140, op rendszer, swap file méret stb, azt a már kB kész is a helyem. Kevéske ez így sokszor.
-
consono
nagyúr
-
VincentVG
senior tag
-
Mrdevil
addikt
-
VincentVG
senior tag
kemeny a csavo
a 3D printelesert jarnak a plusz pontok, de azert amikor kivagta a hatuljat, ott bekonnyeztem 
BTW, az azert latszik h mindenkinek nagy szivfajdalma az aksi ido. annyira szep a screen es eros a hardware h nem akarja senki sem letenni 45perc -1 ora utan..
a tokeletes handheld lesz ez egyszer 4-6 ora uzemidovel ( mint a PSP )
-
Mrdevil
addikt
-
VincentVG
senior tag
aksi duplazas - a zsenialitas es a barbarsag hataran

-
Gubu0101
veterán
-
Mrdevil
addikt
-
VincentVG
senior tag
game pass / EA offline jatekoknal mi a trukk h ne random kelljen wifi-re net-re lepnem?
tudom inditani offline ban, de pl egy fifa vagy game pass-es jatek (szamomra) kiszamithatatlan idokozonkent keri a net-et. ( ami elegg idegesito tud lenni.. ha eppen nincs
)tudom h mersekelten ally a kerdes, de hatha

-
Gubu0101
veterán
Megerkezett a kisteso
Egyenlore megvarom,hogy a para kimenjen belole,ne hogy pukk legyen,aztan proba.Kivancsi leszek a diablo IV hogy fog hasitani
-
adika4444
veterán
Ez volt a megoldás, bár azt nem teljesen értem, hogy csinálta a srác, számomra nem egyértelmű, lehet-e ezt a BIOS-ból. Nekem úgy jött le, hogy inkább nem. De ezek szerint talán még is...
#101Mrdevil
Ez volt a terv, ráadásul a gép egyszer már volt gariban, akkor az volt a gond, hogy csomó helyzetben elfelejtett rezegni...A lényeg, hogy most már rajta a Win. Köszi a válaszokat!

-
Mrdevil
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Formula-1
- Autós topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Battlefield 6
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Energiaital topic
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Dell Precision 5570 3.5K+ OLED Touch / i7-12800H 14C / 16-32G / 512G 980 Pro / RTX A2000 8G / IR FPR
- Lenovo ThinkPad E14 Gen 5 13.gen FHD+ FÓLIÁS TÖRÉSGARANCIÁVAL!
- MacBook Air M3 15 inch -- 8GB RAM, 256GB SSD -- 1 év garancia
- Bomba ár! HP 250 G7 - Intel N4020 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- MacBook Air M4 15 256GB Starlight Bontatlan + Új (Számlával!) 2 ÉV GARANCIA
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i7-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Automatan hagyom akkor egyenlore aztan majd meg latom.
De mindenkepp irok majd,mar kivancsi vagyok,hogy hogyan szuperal.Iden mar lehet ssd-t nem vaszek,meg nem tudom.

Vagy van esetleg jobb alternativa
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)