- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Légies iPhone halvány színei
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
G-Style
csendes tag
Hali!
Segítsetek!!! Gexcube 9600 xt extreme edition-t szeretnék venni, de nem találok sehol sem. -
Tudod manapság inkább 48 Ft-ért küldök egy MMS-t a westelnél hétvégén ugye az 50%-os kedvezménnyel mint hogy küldjek 2 sms-t ugyan ennyiért :) ja meg előfizetőknek 5 db ingyenes havonta remélem jól tudom :) így már más ha veszek új telcsit az MMS-t nem hagyom ki :)) De egyenlőre marad a T68 i-s szoftverrel
-
Damage
senior tag
Én a helyedben inkább a VGA karit helyezném előbbre a telefon helyett. A telefonokkal úgy vagyok, hogy legyen nagy a memóriája (telefonkönyv), legyen rajta SMS és persze lehessen vele telefonálni (Nokia 3510, kb 6-7 ezer Ft) és máris marad pénz a VGA kártyára, ami futnak a legújabb játékok, és digizni is lehet vele :D
-
Damage
senior tag
Nem, dehogy! Nem vagyok számtech guru! Amikor nem volt TV out-os meg VIVO-s kártyám, nekem sem volt a leghalványabb fogalmam sem arról, hogyan is vannak összekötve a TV-vel, Video-val és miként működnek. Aztán persze kénytelen voltam az alapokat megjegyezni :P A fórum meg erre van, hogy kérdezzünk...
Esetlegesen, ha Asus VIVO-s kártyát vennél, írd le a tapasztalataidat a videodigizéssel kapcsolatban. Meg más is, ha ilyen kártáyja van (persze az ennek kialakított topicba). -
Damage
senior tag
Nem feltétlenül kell a TV-t hozzákötni. Pár hozzászólással ezelőtt írtam, hogy TV-t és video-t is hozzá lehet kötni. Utána megkérdezted hogy:
''de TV-zni csak úgy lehet ha rakok rá egy videót s azon állítom be a csatornákat.''
Írtam, hogy nem kell hozzá Video. Persze, ha videoról is szeretnél felvenni, akkor logikus, hogy ahhoz kell hozzákötni. Szerintem a Te esetedben az a legegyszerűbb megoldás, ha TV helyett a videohoz kötöd. Gondolom a videon is be vannak állítva a TV csatornák. Így a számítógépen tudsz felvenni videoról is és TVről is! Aki nem akar felvenni videoról, annak tök felesleges a videohoz kötni, hiszen elég a TV is. Teljese lényegtelen, hogy hozzá szeretnél kötni egy TFT monitort is. Az is megoldható, hogy egyszerre hozzá van kötve egy CRT monitor, egy TFT monitor és egy video (vagy TV). A hagyományos monitor a VGA csatlakozón keresztül, a TFT monitor a DVI-n keresztül (ha a TFTnek nincs DVI csatlakozója, van a dobozban egy DVI-VGA átalakító) a video/TV meg a sepckó csatlakozón keresztül (amin van a 2 ki és 2 bemenet). -
Kicsit félreértettél, nálam a TV és Videó ki/bemenet egyet jelent. a videó nekem azért jobb mert a 17''-os TFT monitort szeretném használni TV helyett és videókaziról is akarok egyet s mást digitalizálni.
-
Damage
senior tag
''miért nem kell?''
Miért kellene? Elég egy TV is, de a videot is hozzákötheted, ha annyira akarod :D
''én úgy tudom hogy az asusban videó ki és bemenet, DVI és D-sub kimenet van.''
Elmondom pontosan: DVI kimenet, VGA kimenet és egy több funkciós speciális ki-/bemenet. Az utóbbi egy kb 2 méter hosszú kábel aminek a végén az alábbi ki- és bemenetek vannak: S video in, S Video out, Composite in, Composite out. Ne haragudj, de ha jól értelmezem akkor te különbséget teszel a TV és a Video bemenet között? Az egy és ugyanaz! (ha rosszul értelmeztem, amit írtál, akkor boccs)
A kártyán nincs se antenna bemenet és tunerral sem rendelkezik. Azok az All In Wonder (AIW) Radeonok és egy kicsit más árkategória (kb duplája az alapnak).
Leírom, hogy nálam hogy is néz ki ez az egész. A TV-be (ha akarod, akkor a videoba) megy bele az antenna (vagy TV kábel). Minden videon és TV-n általában van SCART csatlakozó. Lehet kapni olyan kábelt, aminek az egyik vége SCART csatlakozó, ez megy bele a TV-be. Fontos, hogy oda-vissza tudjon jelet küldeni. Ezt általában úgy oldják meg, hogy van rajta egy in/out kapcsoló. Ez azért fontos, mert így a TV-ből is tudsz felvenni számítógépre, de igény esetén meg tudod jeleníteni a monitoron látható képet (filmet) is. Logikusan előbbi esetben out-ra kell kapcsolni, mivel a TV-ből megy ki a jel és a számgép fogadja, utóbbinál (in) a számgép küldi a jelet és a TV fogadja. A kábel másik vége 3 RCA dugóban végződik, ebből kettő a hangért felelős (left, right audio) a harmadik dugó a kép. Ezt kell bedugni az ASUS speckó kis csatlakozójába. Ha a monitor képét szeretnéd nézni a TV-n, akkor a Comp out-ra, ha digizni szeretnél, akkor a Comp in-re. Az Audio kábeleket természetesen a hangkártyába kell dugni, ha digizés közben hangot is szeretnél felvenni. Meg lehet oldani S Video-Scart kábellel is a dolgot, nálam ez nem ment, csak fekete-fehérben, mivel olyan a TV-m, ezért használtam composite ki/bemenetet. Itt némi hozzáértéssel és egy kis kézügyességgel (forasztgatás) meg lehet oldani, hogy színes képet kapjunk S Video kábelnél is. Én ehhez nem értek, türelmem sem lett volna hozzá, ezért választottam a másik csatlakozási módot. Bármelyik Auchan, Cora, Tesco stb kb 1000Ft-ért lehet kapni Scart-composite (3RCA) kábelt. Vettem egfy ilyet, csak össze kellett kötni és már megy is oda-vissza. -
Arnold2
őstag
Én a Saphirt ajánlanám! Mivel mínőségi árú /+HL2 :)/és 256RAM! Tudom lassubb de szerintem nem olyan drasztikusan! És gondoljunk csak a
HL2-re vagy a Doom3-ra -> valahova csak el kell raktározni azt a sok textúrát!:DD
Nekem egy GexCube Ati Radeon 9600XT extrem editionom van! /gyárilag húzott 500/700 ra és még szerintem még ki lehet belőle facsarni valamit!!!/
Amellett tök dizájnos nagy borda és még a Ramokra is került hűtés!!!
Vagy ha nem akkor az ASUSt is bátran tudom javasolni! -
Damage
senior tag
A VIVO segítségével lehet a számgépen TVzni és persze felvenni a TVből, Videoról stb. Még nem próbáltam húzni, mivel nem láttam értelmét. Így is minden megy 1024*768 high detail, 4FSAA 8 anizo-val. 2500+ Bartonnal (alapórajelen 333FSBvel) és 2*256 DDR (400Mhz de 333on járatom). Szóval minden alapórajelen 12300pont 2001SE alatt, 3700 pont 2003 alatt. Gondolom, ha húznám a procit és a VGA-t is akkor 14000 fölött lenne a 2001 és 4000 felett a 2003 (ASUS A7N8X deluxe gold alaplap). A hűtője tényleg nagyon jó, kivétel egy dolgot. A RAMok egyik oldalán van csak hűtőborda! Én nem tettem a másik oldalára, mert így se melegszik annyira még játék közben sem.
-
OFF
A PH-s fokozatok hogyan változnak? hány hozzászólásonként? újonc, lelkes újonc...
ON -
én is erre gondoltam,mert ha veszek egy videót akkor a bemeneten keresztül használhatom akár tuneres kártyaként is a bemenete alapján. Próbáltad húzni? ha igen mit tud? A képeken amiket láttam komoly hűtő volt a kártyán nem úgy mint mondjuk a Gexcube-on. Mennyit bír 3Dmark 2001-ben? és 2003-ban?
a Gecube, Asus, All in Wonder közül melyiket választanátok?
Én az asust. -
Damage
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #2 üzenetére
Nem feltétlenül! Van ASUS R9600XT is 3,3as RAM-mal. Ennek ellenére én is ASUS-t vennék (ahogy meg is vettem pár hónapja és azóta se bántam meg, szerintem nagyon jó) :D
-
haris
őstag
Itt nézz szét:
[L]http://vganfo.uw.hu/miniteszt.html[/L]
találsz ASUS-t, és az én karimrol is olvashatsz, hátha megtetszik
Nekem HIS 9600XT turboVIVO van gyári 500/650 orajelekkel, viszont nem nagyon huzhato tovább(540/700volt a max) 46e körül lehet kapni
A GexCube-rol annyit tudnék mondani, hogy ha olcso, de elfogadhato teljesitményu kari kell, akkor nem rossz. A haverom vett egy ilyen 500/500-ast,
hagyományos (a 9600XT-ken BGA kellene legyen) 4ns-es ramok vannak rajta, ennek ellenére egész jol huzhato.
3400pontot csinált XP2400+,NF7,512/266 mellett minden alapon. egy kis huzás (gép166FSB, VGA 500/550) után 3550pont volt.
van benne még némi tartalék, az XP tudna 200FSB-t, de ram kellene hozzá, valamint a kártya is birná még ( a memok mennének feljebb is, magot nem is probáltuk még huzni)
Ha gondolod holnap kipuhatoljuk mi a max, és beirom ide. -
A három kártya közül a leggyorsabbnak az asus tünik. 500/300(600) tudja valaki hogy ezt a kártyát mennyire lehet húzni? és hogy jobban tuningolható-e mint a gexcube?
-
válasz
Alvin_ti4200 #2 üzenetére
alvin mikor változott meg az ''arcod'' :)
a 256 MB-os memóriás vidikártya nem éri meg vagy ekkor lassul a memória elérés
a kártyán -
Dilemma előtt álok hogy a felsorolt három kártya közül melyiket válasszam:
Gexcube 9600xt (500/250) 128MB ram 37475Ft
- TV out
- DVI kimenet
Asus Radeon 9600xt (500/300) 128 MB ram 49975Ft
- TV in / Tv out
- DVI kimenet
Gexcube All in Wonder 9600Pro (400/325) 128 MB ram 62475Ft
- TV tuner
még láttam másik boltabn
Sapphire ATI RADEON 9600 XT 256MB HL2 DDR-SDRAM(Samsung-3.3ns) AGP(4x/8x) Tvout DVI - 52000Ft-ért
szerintetek melyiket válasszam?
Jah és még valami ha egy kártyához csak azt írják hogy 8x AGP akkor az nem fog menni a 4x agp-n?
Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Metal topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- World of Tanks - MMO
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- EAFC 25
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest