- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
yusukee
aktív tag
Sziasztok!
Van egy P5B alaplapom, amiben most ment tönkre a HDD. Van egy SSD, amire szerettem volna win-t telepíteni, de azt írja ki, hogy nem tudja formázni / létrehozni rajta a partíciókat. Ha másik gépen felrakom a wint, akkor pedig nem tud bootolni róla. Biosban látszik, az SSD hibátlan. Kell valami különlegeset állítani biosban az AHCI-n kívül? OCZ ssd.
Köszi
-
yusukee
aktív tag
Akkor délután megpróbálom a ramokat kicserélnigetni, hátha, és írom hogy mi van.
XP leállítás a piros gombal
[Szerkesztve] -
yusukee
aktív tag
válasz
[CS]Blade2 #942 üzenetére
Láttam, hogy megy. Most is megy pedig már 3x újraindítottam. A borda annyira nem meleg.
És ez mitől lehet:
Most már ha rányomok a leállításra ki se kapcsol, csak a VGA(mert kép nincs), de a ventik mennek és a lap is -
yusukee
aktív tag
válasz
[CS]Blade2 #939 üzenetére
[CS]Blade2: Próbáltam 2 SATA és 1 IDE csatlakozóssal, de ugyan az mind a 2 nél.
csatlakozót is cseréltem 3X
Ez már nagyon idegesítő
mod: a híd elég meleg, de annyira azért nem
[Szerkesztve] -
yusukee
aktív tag
Sziasztok!
Miért van az, hogy az alaplappal az xp, vista és a többi oprendszer nem tud be boot-olni?
Már 3 különböző vinyóval kipróbáltam, de mikor az a csík megy az XP embléma alatt bootoláskor onnan nem megy tovább, és a vinyó meg se moccan (nem dolgozik).
Mi lehet a baj?
( Ja: van olyan mikor egyszer-kétszer bebootol az XP, de ha újraindítom akkor megint nem megy ) 3 hetes a lap
P5B
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest