- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisskert
csendes tag
válasz
El Kebir #8729 üzenetére
Azokat beállítottam a procim L2 cache-e tekintetében, de azért még utánaolvasgatok akkor a ramokhoz is. ÉS KÖSZÖNÖM a választ.
Nem vagyok még itt ismerős, ezen a fórumon melyik topicban kapnék segítséget a problémámhoz ?
A link már nem jó BIOS-modhoz, azt töröltem is a hozzászólásomban.
Ha kell valakinek, akkor szóljon ide, vagy priviben ...Üdv : Rob65
-
kisskert
csendes tag
válasz
El Kebir #8725 üzenetére
Akkor ne a biosban kutakodjak ( mert már azon gondolkoztam, hogy visszalépek az 1601-re, mivel a többi mind béta) ? Az jó lesz ? Ugye, a P5B-E Plus-os BIOS-ok sem jók nekem( mert azoknak meg volna win7 támogatásuk, de már másképpen néznek ki) Esetleg egy BIOS-mod?
Még azt nem néztem meg, hogy egy x86-os XP-vel lenne-e ilyen gondom, mert akkor egyértelműen a win7 lenne a ludas, de az a sejtésem, hogy xp-vel menne minden ...
Egyelőre nekem is érthetetlen a dolog, mert a mac snow-ban megvannak x86 alatt a ramok 3 és félig persze...
Registryben hol/hogyan lenne ilyen ? Kernel patchre gondolsz, amivel ki lehet terjeszteni a 4gb ramot ? PAE support az hogyan lesz ezen a vason bekapcsolva ? AHCI van. -
sestertius
őstag
válasz
El Kebir #8718 üzenetére
Megkerestem a leírás szerint melyik jumperrel kell megoldani, mégsem történt semmi. Hosszú ideig kell rajta hagyni? Nálam a Maximus lapnál - tudom nem ugyan az - kikapcsolt állapotban - de nem lekapcsolt táp állapotában - csak felteszem, lehúzom vissza és kész.
Így csináltam ennél is... -
El Kebir
őstag
-
zolka bolka
tag
-
Dexter68
addikt
válasz
El Kebir #8480 üzenetére
Köszi.
Még jó, hogy feltettem itt a kérdéseimet. Amit be lehetett nézni, azt benéztem.A KIT-ek jól megvezettek (innen is üdv Hasselhoffnak)
Még azt is, hogy régen nem Kingston ramjaim voltak, hanem Kingmaxok (*szom, hogy mindenki király akar lenni)Most már sikerült elbizonytalanodnom teljesen. Azt sem tudom, mivel járok jobban: Ha veszek két 4 gigás Kingstont a meglévő két gigányi Geil-em mellé, vagy veszek két négygigás kitet, a Geileket meg odaadom a gyerekeknek (vagy el).
A videókártyánál szempont a passzív hűtés, mert arra törekszem, hogy minél kevesebb mozgó alkatrész legyen a gépben, viszont úgy tűnik, gőzöm nincs, mire figyeljek.
És az Iponhoz sem ragaszkodom, bár eddig jók voltak a tapasztalataim - vagy legalábbis úgy gondolom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest