- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
Aktív témák
-
gliskard
senior tag
Van egy kis problémám...
körül néztem a forumban és igen van ''hasonló'', tehát elöre elnézést kérek, amennyiben ez probléma. sorry...
adott egy uj Asus p4s800d-x mb benne egy celeron 2,5Ghz/533fsb, 2x512Mb ddr400 és egy agp vga.
bekapcsolásnál nem kap jelet a monitor, és a nyugtázó egy rövid sipolásig sem jut el a boot, ellenben ha nincs benne a ram akkor sipol, de semmi több.
Cseréltem videó kártyát, ramot és még tápot is. Cpu más lappal megy, meg amugy is müködik, hiszen (gondolom én) a ram hiány miatt nem tudna sipolni, ha nem müködne, mert ugye a bios végzi a tesztet, annak a futásához pedig kell a proci...
Esetleg tud valaki okosat mondani, mielött visszaviszem a lapot? Mert ugye az sem kizárt, hogy én vagyok a nagyon láma és elég szimpla megoldása van a dolognak.
pci-os vga-m nincs tehát azzal nem tudok probát tenni, a monitor ok, a másik gép vigan viszi
elöre is köszönöm a segitséget
Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- Kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AliExpress tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Corsair vengeance RGB 2x8 GB 3200Mhz
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest