Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Magisk
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
KION3524
tag
Tény, hogy kicsit lassú, és elmarad a mai PopcornHour/ Dune lejátszóktól, de szerintem filmezésre tökéletes. Mindent formátummal elbír, Lejátssza a TrueHD-t (kár, hogy a HD-MA-t nem viszi). Régebben vettem egy Rikomagic MK802III-at, és nagyon csalódtam benne. Direkt androidosat akartam venni, sajnos amikor vettem, akkor még az android stickek kiforratlanok voltak, és ez meg is látszik rajta. 50fps film (Barátok közt
) akad rajta, bármilyen lejátszó programmal próbálom, kapásból mindent lekever sztereóra. Youtube ott is megy, és a böngésző is.
Azt hogy érted, hogy a fájlkezelőnél nyomni kell a frissítés gombot? Nekem a HDD mindig rá van kötve, a hátsóban egy külső DVD olvasó van, és az UPNP funkcióját is kihasználom. Ha a jobbra/balra nyíllal pörgetsz bele, akkor megjeleníti az infó ablakot, és ott látod, hogy hol tart a film. Kár, hogy a legkisebb átugrási idő 2 perc. -
KION3524
tag
Amikor megvettem a lejátszót, akkor 02.06.00-os volt rajta, letöltöttem a global 04.00.01-eset, és USB-n keresztül frissítettem, majd bekapcsolás után a felajánlotta, hogy letölti a 04.00.02 globalt (ami nem található az asus oldalon). Frissítettem a saját frissítőjével, és azóta tökéletesen működik. A youtube mindig változik (nem kérdezi, hogy frissíthet-e, hanem a háttérben frissíti mint egy android appot
). Most jelenleg az a modern piros skinje van, és tökéletesen működik. Az előtte levő verzióban az volt a hiba, hogy amikor elindítottam egy FHD-s videót, akkor elkezdte lejátszani 144p-ben, és szépen lassan tornázta fel magát FHD-ra, kb egy perc alatt. Az új verzióban már egyből FHD-ban indítja, de sajnos kerültek a videó elejére 5 másodperces skippelős reklámok. Nem szeretek buherálni, az előzőt is (oplay mini) a gyári rendszerrel használtam, és nekem bevált. -
KION3524
tag
Rendben, utánanézek. A bubbleUPnP jó program, tudom vezérelni a lejátszót, és a filmek közül is tudok válogatni, csak sajnos a now playingben csak azokat listázza, amiket a tablettel vezérelve indítottam el. Amikor a lejátszón indítok el valamit, akkor az csak áll 0:00-n. Most elkezdek keresgélni windows fronton, hátha nagyobb szerencsém lesz. A custom rom nem húz annyira(nincs időm mókolni az ikonokkal, és a háttérrel, hogy normális kinézetet csiszoljak a gépre), és végül is elég jól kiforrott már a gyári rom.
Mégegyszer köszi a gyors és hasznos választ. -
KION3524
tag
Köszi az infót, de szerintem félreérhetően írtam. Van egy mini plus lejátszó a nappaliban. Arra van kötve egy hdd, rajta sok filmmel. A számítógép egy másik szobában van, és azt szeretném csinálni, hogy csak a film információit (jelenleg azt, hogy hol tart éppen a film) kapom meg a lejátszóról. Nem akarom a filmet a gépről a lejátszóra küldeni, hanem csak az infó kell róla. A számítógép és a lejátszó ugyanazon a wifin vannak.
-
KION3524
tag
Sziasztok. Már elég régóta használom ezt a lejátszót a gyári fw-vel, és szeretném azt megoldani, hogy a számítógépen egy info sávot vagy valami hasonlót látok arról, ami a lejátszón történik. Jelenleg a lejátszó egy másik szobában van, és szeretném azt megoldani, hogy a számítógépen kinyitok egy alkalmazást, csatlakozok a mini plus-hoz, és az app mindent kiír arról, amit a lejátszó éppen játszik. Pl ha film megy éppen rajta, akkor azt, hogy milyen film megyen, és az lenne a legfontosabb, hogy hol tart a film. Valami ilyesmire gondoltam: kép1, kép2, kép3
Nem muszáj ennyire grafikus felület, és nem is szeretnék egyszerre több projektorral vetíteni, de örülnék egy ilyen appnak. Elég lenne ha böngészőbe bepötyögve az ip címet, és kidobja a film címét és hogy hol tart a film. Láttam böngészős távirányítókat, és a youtube távoli lejátszása is ilyen alapra épül. -
KION3524
tag
válasz
tyler711
üzenetére
Szivesen. A hátoldalán van egy csatlakozó ami így néz ki. Abba dughatsz esatát is, de USB-t is. A 2TB-os HDD-t úgysem rakosgatom sehova, és elől csak ott éktelenkedett az USB nyílásba a hosszabbító, ezért bedugtam hátra. Tipp: a hátsó csatiba az USB fejjel lefelé megyen.
-
KION3524
tag
válasz
tyler711
üzenetére
Szia. Nekem is egy külső 2TB WD elements van rajta esata/usb kombó csatin csatlakoztattam az USB részét, és tökéletesen működik. A beállításokban kapcsold ki a Tároló keresését, lehet hogy megoldja.
-
KION3524
tag
Sziasztok.
Tegnap vettem meg a lejátszót. Alap rendszer 2.06 volt rajta, és neten keresztül nem talált semmit, ezért 4.01-re USB-n frissítettem, aztán felkínált egy új frissítést is, a 4.02-t, ami tudtommal csak germany version van, de rányomtam az OK-ra, és hagytam dolgozni. Frissítés után minden nyelv megvolt (köztük a magyar is) szóval nem tudom mi a különbség a germany és excluded verziók között. Összességben meg vagyok elégedve vele, youtube és a többi program megyen, egyedül a facebookot nem tudom működésre bírni, pedig erre van dedikált (2 is) gomb a távkapcsolón, így nem értem, hogy mi a baja
Amúgy sem használnám, csak idegesít, hogy ha van ilyen funkció, akkor miért nem működik. ...a youtubeot többet használom, lehetett volna olyan gomb a távkapcsolón, elvégre ez egy médialejátszó. -
KION3524
tag
Sziasztok.
Szeretnék venni egy ilyen eszközt, mert az elődjének tönkrement a HDMI része. Sima minim volt 4 évig, és egyik napról a másikra kipurcant a HDMI. Mivel a garancia nem 4 évig terjed, ezért kénytelen vagyok venni egy utódot. A V2-ről hallottam, de úgy voltam vele, hogyha már csere, akkor változzon is kicsit, és kibővítem egy kis internettel a dolgot. Nem lenne nagy szám, nagyjából ugyan azt kellene tudnia mint a mini v1-nek. Nincs NAS-om, csak egy 2.5colos külső hdd-t kötnék rá minden földi jóval telepakolva. Remélem ugyan azokkal a tartalmakkal elbánik mint a v1.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Diablo IV
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- 2db Samsung Galaxy A6 32GB (Kijelző törött)
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) akad rajta, bármilyen lejátszó programmal próbálom, kapásból mindent lekever sztereóra. Youtube ott is megy, és a böngésző is.