- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Aktív témák
-
ponti_ak
addikt
Hi,
Köszi az infót, nekem hasznos, mert az ati3duag.dll nekem is szarakszik néha. Kipróbálom, és leírom, hogy mi a tapsztalatom. Rendszertelenül szokott behalni, de ha nem lesz többet ilyen, akkor majd örülök...
A linket azért be tudnád tenni mégegyszer? Nem látszik..Köcce.
-
hpszi
tag
találtam magamnak egy ilyet, hátha valakinek jó lesz még:
ati3duag.dll leállítja a rendszert
miért?
Böngészés. Nyugalom. Firefox. Mindenféle. Klikk itt. Klikk ott. Megunás. Bezárás. Csodálkozás. Kék halál-ozás. Csodálkozás. ati3duag.dll blabla olvasás. Csodálkozás. Restartolás, ha már magától nem autórestartolás. Majd véletlenszerűen történet ismétlődés. Valamint ha java programozás és valamit nagyon elrontás. Vagy csak kicsit. Szintén kék halál-ozás. Vonaton dolgozni igy lehetetlenkedés, nyugtalanodás. Ezt megírás.
update:
Ráunás, kurvannyázás. Guglizás, következőt találás:
Ez valami mittudomain, de tényleg. De a lényeg hogy van megoldás:
1. Start->Control Panel->System
2. Click the Advanced Tab
3. Click the Environment Variables button
4. Click the New button
5. For Variable name:_JAVA_OPTIONS
6. For Variable valuesun.java2d.d3d=false
7. Click OK button.
8. Click OK button.
9. Click OK button.
link
hiba megszűnt. ennyi. (örülés.) -
DeimoS
csendes tag
- mennyire melegszik? tudom (láttam) ezt a témát már vettétek korábban más gépeknél, de ez (A6R) még csak nem is Centrinos
engem az nem zavar, ha meleg, de az igen, ha percenként felbőg a ventillátor, meg az is, ha folyamatosan megy és sistereg
Nem veszélyes, de jobban járnál egy dothanessel, az extrém módon leórajelezi magát. Nekem így az a6va hűtője alig kapcsol be.
- mennyire lehet ''fürgévé'' érzékennyé tenni a touchpad-ot? fel kell emelni az ujjad, hogy az egyik végéből a másikba áthúzd az egeret?
Na, ezt du megnézem, most nincs nálam a gép, de sztem igen. Adnak hozzá úesbés lodzsitek egeret.
- hányszorosan tud DVD-t írni? és ugye 2 rétegűt is tud?TSSTcorp L-532A(DVD+R/+R DL/-R/+RW/-RW/CD-R/CD-RW: 8/2,4/8/4/4/24/10
- mit kell még róla tudni? mi a tapasztalatotok?
Jó gép, jobb mint a f*s acer. Acerből eddig 50% a hibaarányunk (2-ből 1 2413asok bár ma vagy javulni fog vagy romlani). Asusból közvetlen kapcsolatom volt eddig 5-tel, (2 a6va, a6r, 2 5010l), és mind jó volt.
Ja és még azt kérdezném, hogy eléggé le lehet-e halványítani a TFT-t?
Lehet, de jobb ha inkább lámpát kapcsolsz mellette és nem sötétben dolgozol ha nem akarod idő előtt elbni a szemed.
Annyit még róla, hogy a +512 memóriát azért megkívánja...
Aktív témák
Hirdetés
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- Stellar Blade
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest