- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mobil flották
Aktív témák
-
hpszi
tag
találtam magamnak egy ilyet, hátha valakinek jó lesz még:
ati3duag.dll leállítja a rendszert
miért?
Böngészés. Nyugalom. Firefox. Mindenféle. Klikk itt. Klikk ott. Megunás. Bezárás. Csodálkozás. Kék halál-ozás. Csodálkozás. ati3duag.dll blabla olvasás. Csodálkozás. Restartolás, ha már magától nem autórestartolás. Majd véletlenszerűen történet ismétlődés. Valamint ha java programozás és valamit nagyon elrontás. Vagy csak kicsit. Szintén kék halál-ozás. Vonaton dolgozni igy lehetetlenkedés, nyugtalanodás. Ezt megírás.
update:
Ráunás, kurvannyázás. Guglizás, következőt találás:
Ez valami mittudomain, de tényleg. De a lényeg hogy van megoldás:
1. Start->Control Panel->System
2. Click the Advanced Tab
3. Click the Environment Variables button
4. Click the New button
5. For Variable name:_JAVA_OPTIONS
6. For Variable valuesun.java2d.d3d=false
7. Click OK button.
8. Click OK button.
9. Click OK button.
link
hiba megszűnt. ennyi. (örülés.) -
hpszi
tag
video RAM
hát nekem fixre veszi (128MB) (A6R B002)
de más bajom is van:
hetente többször is kékHalálra fagyja magát, leginkább az Opera böngészés közben (főleg a hülye JavaSriptes oldalak miatt)
és azt mondja, hogy az ati3duag.dll állította le
- volt valakinek ilyen gondja?
- mi fagyaszthatja?
- Opera
- driver
- (video)RAM -
hpszi
tag
A6R B002-es notin a video RAM méretét (amit az ''opreatív tárból'' vesz el) hogyan lehet állítani?
Most 128MB de szerintem elég neki a fele is - mert nekem viszont nem elég a maradék 392MB.
Néztem a boot setupnál, a videobeállításoknál, ahol kiírja ugyan, hogy 128MB-ot vesz el, de állítási lehetőséget nem találtam.
Amúgy meg majd vennék bele még RAM-ot. 512MB, 1GB mennyi mostanában? -
hpszi
tag
válasz
gsx_zsozso #2335 üzenetére
Én rohannék a szervízbe - vissza a bolta már késő.
A garis javítást a SuliNet nem bonyolítja, de ha cserére kerül a sor, akkor az új gyári számot valahogy rá kell vezetni a sulinetes számlára - vagy újat csinálni.
[Szerkesztve] -
hpszi
tag
Esetleg van valakinek itten Asus A6R-B002-je?
Érdekelnének a tapasztalatok:
- melegedés, zaj, optikai meghajtó, stb.
[Szerkesztve] -
hpszi
tag
Köszi, most én is egy AcerTM2413WLMi-t adtam vissza.
Mivel Sulinetre akarom venni (-60eFt) ezért eléggé behatárolt a választék és WXGA-ból (ebben az árkategóriában -250eFt) nem nagyon van más.
tudom jobb lenne a Centrinos, de ez már nekem így is drága.
A TravelMate a ''hajlított'' billentyűzete, meg a ''navi'' gombjai miatt tetszett meg, és egy csomó minden miatt nem. Pl. hogy folyamatosan megy a ventillátor, jobb esetben, csak fél percenként kapcsol be egy percreamúgy jó kis gép.
De gondoltam akkor már veszek egy olyat, amiben ''rendes'' akku van, 2 év világ gari, nagyobb vincsi, webkamerakártyaolvasó, S-video.
A +512MB RAM-ot úgy értetted, hogy a meglévő 512MB mellé?
Nálam 10-nél kevesebb ablak ritkán van nyitva, de gondoltam az IE-nek, Wordnek, Outlooknak talán csak elég ennyi - persze a video RAM ebből 200MB.
Ha majd túl sokat swappel, akkor veszek bele - talán akkor olcsóbb is lesz.
köszi az infokat, ha van még, jöhet - minden részlet érdekel! -
hpszi
tag
Ja és még azt kérdezném, hogy eléggé le lehet-e halványítani a TFT-t?
tudom, hogy ez hülyén hangzik, mert minden gyártó a ''még fényesebb'' felé nyomul, de én éjszaka dolgozom (sötétben) és ilyenkor nem kell, hogy virítson, sőt nagyon zavaró is.
mindenkinek köszi a segítséget! -
hpszi
tag
Helló Delimo!
Én is ilyet néztem most ki magamnak, de egy kicsit tartok a ''részletektől'' ezért kérdezősködöm:
- mennyire melegszik? tudom (láttam) ezt a témát már vettétek korábban más gépeknél, de ez (A6R) még csak nem is Centrinos
engem az nem zavar, ha meleg, de az igen, ha percenként felbőg a ventillátor, meg az is, ha folyamatosan megy és sistereg
- mennyire lehet ''fürgévé'' érzékennyé tenni a touchpad-ot? fel kell emelni az ujjad, hogy az egyik végéből a másikba áthúzd az egeret?
- hányszorosan tud DVD-t írni? és ugye 2 rétegűt is tud?
- mit kell még róla tudni? mi a tapasztalatotok?
Nem akarok Acer<->Asus vitát nyitni - most pont egy hasonló kategóriájú Acert fogok visszavinni (TM2413WLMi), mert állandóan megy a ventillátor, ha hálózatról használom.
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen egeret válasszak?
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest