- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Panthera
őstag
válasz
MaxxDamage #31399 üzenetére
Köszönöm, akkor ebbe az irányba indulok el.
-
Panthera
őstag
válasz
MaxxDamage #31397 üzenetére
Szerinted ez garanciás probléma lehet? Ez nem jutott eszembe.
Bár a BIOS-ban sem lehet így elállítani semmit, hogy ne ismerje fel a hdd-t. Az egész azzal kezdődött, hogy pár napja este kikapcsoltam, másnap meg már nem akart elindulni, a javítás funkciók se hoztak eredményt. -
Panthera
őstag
válasz
MaxxDamage #31394 üzenetére
Nem az enyém, garanciás. Az egész kialakítása olyan, hogy szét sem szedném.
-
Panthera
őstag
válasz
MaxxDamage #31392 üzenetére
-
-
Panthera
őstag
Üdv!
Vivobook S15-re hogyan lehet újrahúzni a win10-et? Már nincs több ötletem, nem látszik a pendrive a boot menüben (eddig csak egy Linux sikerült). A BIOS-ban szerintem már mindent kipróbáltam. Köszönöm!
-
Panthera
őstag
válasz
szaboi6512 #28643 üzenetére
Köszi a cikket, windows 10 alatt a "sethc"-s dolog nem működött. Egészen addig eljutottam, hogy új jelszót adjak, de kiírta, hogy ez nem engedélyezett.
Újratelepítettem inkább. -
Panthera
őstag
Üdv!
Egy Asus K55V laptopon nem tudják a login jelszót, win 8 vagy 10 lehet rajta. Pendrive-ról esze ágában sincs bootolni, hiába választom ki és kezd el villogni, egyszerűen továbblép a windowsra. Optikai meghajtó meg nem is látszik a bios-ban. Ötlet?
-
Panthera
őstag
válasz
Blue Eagle #17983 üzenetére
Köszi, közben már kínomban kipróbáltam egy teljesen másik típushoz valót, de érdekes módon az jó lett.
A Realtek honlapjáról szedtem le. Ha valakit érdekel majd, az egyik win7-es lett jó, a 2 közül. -
Panthera
őstag
Egy X551C-re akarom feltenni a lan drivert, de véletlen se találok olyat ami jó lenne Win7 64 bitre. Az AIDA szerint RTL8139/810X a típusa. A gyári win8-as sem jó.
Előre is köszönöm... -
Panthera
őstag
Üdv!
Asus X51RL notihoz keresek ATI Radeon Xpress 1100 drivert, Win7 (64 bit) alá.
Újratelepítés előtt fenn volt rendesen, de most akármit töltök le, nem hajlandó úgy felinstallálni, hogy az eszközkezelőben is jól jelenjen meg. Ilyen driver hivatalosan nincs hozzá, csak vista, amit kompatibilitási módban érdemes telepíteni a leírások alapján. Úgy megy csak fel, de mintha nem is csináltam volna semmit. Van ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest