- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
RevarS
csendes tag
válasz
cs.zs. #37361 üzenetére
Nos, az a fejlemény van a múltkori segítségre, hogy meglett az új akksi azonban továbbra is ugyanaz a problémám van. Sajnos nem szűnt meg tőle a hiba, hogy mitől rakja magát alvó módra. Azonban lett egy olyan észrevételünk az MSI Afterburner-rel, hogy vannak felugrások a CPU hőfokban és olyankor szaggat be a játék. Nem olyan régen lett elvileg pasztázva szervízben. Nem lehet hogy nem jól pasztázták vagy valami ötlet esetleg? ( paszta hiányában azt még nem szedtem szét)
De az, hogy mitől vált alvóra még mindig nem értem. -
RevarS
csendes tag
Na jó
Akkor ha letiltom a ASLDR Service folyamatot rendszerindításnál akkor nem kapja meg max teljesítményt amire képes és azért nem áll le?
Bocsi akkor a hülye kérdésemért, de ezt szervizben nem mondták meg ahol tisztítattam.
Egyébként eredeti ASUS-t érdemes venni vagy van occó de jó akksi? -
RevarS
csendes tag
-
RevarS
csendes tag
Sziasztok!
Azért hozzátok fordulok segítségül, mert szerintem nem hardveres hanem inkább szoftveres hibám van és azért nem vinném szervízbe. Hátha valaki tud segíteni.
Egy GL504GM típusú laptopról lenne szó.A problémám az, hogy játékok vagy 3D tervezés közben egyszercsak gondol egyet, és alvó üzemmódra vált. Bekapcsoló gomb megnyomásával megjelik a boot screen az ROG logóval utána Windows belépésnél onnan folytatódik minden ahol leállt.Azonban hogyha az msconfig-ban a Szolgáltatások fül alatt letiltom a ASLDR Service folyamatot rendszerindításnál akkor nem csinálja ezt a problémát. Azonban ha ez le van tiltva pár dolog pl. a Hotkeys nem működik. Az lenne a kérdésem, hogy esetleg milyen megoldás van erre? Windows teljes újratelepítése után is fenn áll ez a probléma. Sőt a Windows újratelepítése után programozó rokonom telepítette az összes hivatalos drivert meg ami az asus.com-on letölthető dolgokat. Már ki is takarítattam a gépet nem-e koszos esetleg és nem jó a hűtése, illetve új M.2 SSD is lett bele véve, mert szervízbe azt mondták ez is hiba lehet. 2022 őszén vettem használtan ezt a gépet és utána kb fél évig nem volt vele probléma utána az egyik napról a másikra valami lett vele. Azonban vannak játékok amik jobban futottak a hiba elött (pl. a GTA V rendesen van hogy belaggol) és még az lenne a kérdésem, hogy nem-e azért mert az a szolgáltatás ki lett lőve?
Köszönöm a válaszokat előre is!A gép spec:
CPU: Intel Core i7 8750H
GPU: GTX 1060 mobile 6GB
RAM: 16GB
Tárhely amin a windows is van: Samsung 980 1TB M.2 SSD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Óra topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Medence topik
- További aktív témák...
- XPS 15 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gombászkönyvek egyben
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest