Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!

Új hozzászólás Aktív témák

• Koben

újonc

Tisztelt fórumosok! - kérnék egy kis segítséget
    Napokban vásároltam egy ASUS FX504GD-E4081 Gaming laptopot ( a fiamnak), 2 napja küzdök vele és már nagyon kivagyok - és azt hiszem esettanulmánynak sem lesz rossz, ha más is ebben a cipőben jár.
    Elsőre ugyanaz a problémám volt, mint (#29591) SshaarK-nak - a BOOT menü üres, pen drive-ról nem megy fel a win10. Hála a topicnak a Rufus-szal újból elkészített és FAT32 -re formázott boot pendrive-ot már felismerte, felment a win10. Partíció sémát is át kell állítani "MBR partció séma UEFI-s géphez"
    Na de! - touch pad nem működik és a két meghajtó közül ( van benne egy 128ssd és egy 1000Gb. HDD) csak az SSD-t látja. Pontosabban a biosban látja a másikat is, de a windows már nem.
    Okosan adtak hozzá dvd-t, persze a gépben nincs olvasó. Gondoltam csak meglesz ez az asus support oldalon is, letöltöm onnan. Hát nincs meg minden. Nem baj , szomszédnak még van dvd olvasója, csinálok egy iso filet pendrive-ra , csak jó lesz. NEM lett jó! Valamiért nem hajlandó működni. Elindul ugyan az asus instal wizard, de nem rakja fel a drivereket. Persze ha lefut , akkor sem biztos , hogy touch pad és látni fogja a másik HDD-t.
    Ötlet ????? HELP please!

(A support oldalon homályos utalás van az Intel® Rapid Storage Technology progira. Pontosan ezt írja: "Hajtsa végre az IRST-t az Optane SSD + HDD összeállításához". Kínomban felraktam ezt is , de szerintem nem erre való és nem is oldotta meg- bár látja a HDD-t, az SSD-t viszont nem)

Új hozzászólás Aktív témák