- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
barkacsolas
csendes tag
válasz
mondeo61 #27383 üzenetére
CMOS reset volt igen többször is, de nem oldja meg.
Más fórumokon mondták hogy ennek a gépnek a Kernele nem támogatja az XP-nél nagyobbakat amik már BCD-vel rendelkeznek.
Amikor azokat akarom felrakni, akkor pedig még csak a telepítő se indul,egyből BCD error lesz!Én ebbe a gépbe több mint 5 hetet áldoztam,5 hete nem találok semmi olyan megoldást ami müködne.
Abban reménykedtem, hogy nem kell a gépet a kukába dobni, hiszen egy tök jó működőképes gépről beszélek.
Ha esetleg még valaki tudna valamit hatalmasan megköszönném,ez a gép a mindenem! -
barkacsolas
csendes tag
válasz
mondeo61 #27379 üzenetére
Ez remek, érdekes is amit itt olvastam. A BIOS-on a legújabb frissítés van,ez onnan is látszik hogy a pent tudja kezelni.
De ugye telepítéskor meg lehet neki adni hogy honnan érje el a drivereket. De ugye ebbem a gépben nincs DVD/CD meghajtó és nem is lehet kapni meg nem akarok pénzt kiadni rá, hibátlan a gép. -
barkacsolas
csendes tag
Előre is bocsánatot kérek, ha esetlegesen rossz helyre nyitottam. Ez esetben nyugodtan áthelyezhető.
Nekem egy olyan problémám lenne, amire ámbár találtam válaszokat az interneten, nekem egyik "megoldás" sem oldotta meg a problémámat.Ez a hiba nem más, mit az INACCASSIBLE_BOOT_DEVICE hibakódú kékhalál.
Adott egy ASUS M3000N típusú notebook/laptop, amire én egy Windows XP Professionalt szeretnék telepíteni, USB kulcsról. (Más op rendszereknél még csak a telepítő se indul,egyből BCD error lesz.)
A telepítő el is indul, úgyahogy, betölti a drivereket de egyszer csak a végén ez a hibaüzenet fogad engem.
A Hirens Boot CD nevű "alkalmazást" felmásoltam egy USB kulcsra, majd azt is elindítottam, az hibátlanul megy.
Lefuttattam milliónyi HDD analizert és azt véltem felfedezni, hogy mindegyik program GOOD-nak azaz jónak érzékeli a merevlemezemet, és zöld színűen jelzi ezt persze.
Ezek után próbálkoztam MBR repairt futtatni, ami sikerült is de még mindig ez a hiba fogadott.
MINI XP-t futtatva (Hirens boot cd-ben található program), megnyitottam és egy Partition Wizard programmal partíciókat készítettem, tehát a gép látja a Samsung 120Gb-s Winchesteremet is. (Persze a BIOS is látja.)Hozzátenném, hogy a gép nem tartalmaz CD/DVD olvasót, mivel az meghibásodott ezért ki lett szerelve belőle.
De tényleg, én már mindent kipróbáltam, folytonosan ez a hibaüzenet fogadott. Szeretnék eme remek fórumon segítséget kérni ezügyben. Minden segítséget hatalmasan köszönök!
(Ha lehetséges, akkor ide linkelek egy Videót, amit én magam készítettem erről a problémáról a notebookomnál!)
Link: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Yettel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vírusirtó topic
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -50% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -55% i5-1145G7 32/512 Iris Xe FHD
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Asus TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest