- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
Sziasztok,
Van egy Asus 1201N netbookunk, ami tökéletesen működik, de most egy problémával szembesültem. Egy hosszabb úton szeretném, ha minél tovább bírná az akku töltés nélkül. Van egy eredeti Asus Super Hybrid Engine program a gépen, amivel különböző teljesítmény profilok között lehet váltogatni, de egy CPU-Z progival megnézve, ezek között a profilok között semmi különbség sincs, ugyanakkor órajellel megy a proci az összes beállításban. Látszólag semmit sem csinál a SHE.
A megoldásban kérnék segítséget. -
Celtis
veterán
Nekem is kb. egy bő órát bír az aksi, pedig akkuról -elvileg- nem megy az erősebb GPU.
[Itt] is azt írják, hogy semmi különbség akku időtartamban a kétféle GPU között, de szerintem inkább valami hiba vagy driver hiány van emögött. Talált esetleg valaki erre megoldást?
K50IJ tulajok, nektek mennyit bír az aksi egy töltéssel? -
Celtis
veterán
Köszi!
Közben kiderült, hogy ha rajta van a táp, akkor átvált 4570-re. Elképzelhető, hogy akkuról is átvált, ha megnő a grafikus teljesítmény igény?
Ha igen, mi alapján dönti el, hogyan jelentkezik ez a használat során?
Akku üzemidő szempontjából mennyit számít a power xpress? -
Celtis
veterán
Sziasztok,
Tegnap jött meg a K50AB-073L gépem. Win7 x64 ráugrott. A csupasz windows 2 VGA drivert látott a 3200-ast és a 4570-et. Utóbbi felkiáltójellel.
Felraktam a legfrissebb ATI drivert, és a 4750-es egyszerűen eltűnt. Hogyan tudom elővarázsolni? Így egy sima youtube video is 60-70%-ra kihajtja a procit.A másik bajom, hogy bekapcsoláskor nagyon hangos a ventillátor. A win indulása után persze lehalkul, de előfordult, hogy sleepből felélesztve is teljes fordulaton ment, abba sem akarta hagyni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Fujifilm X
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Exkluzív órák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD IPS Touch, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS Touch, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd v
- IdeaPad S145-14IWL 14" HD i5-8265U GeForce MX110 12GB 512GB NVMe gar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest