- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeff_lynn
csendes tag
Köszönöm a válaszokat, úgy néz ki, megvan az az eszköz, ami a problémát okozza. Ha kihúzom, akkor nem ébred fel.
-
jeff_lynn
csendes tag
Sziasztok, a következő bajom lenne. Adott egy Asus gép (UM5401Q), usb-c-n van monitorra kötve, a monitor usb csatlakozójára vannak kötve további eszközök, mint pl. egér, billentyűzet. Minden működiik, csak amikor a gép elalszik (pl. inaktivitás miatt) és kikapcsolja a monitort, eltűnnek az usb eszközök is, erre viszont a gép felébred. Vagy arra ébred fel, hogy a monitor kikapcsolásakor elmegy a töltés az usb-c-n? Nem tudom... Aztán megint elalszik egy idő után, majd megint felébred. És ez így megy körbe, örökkön örökké. A cél az lenne, hogy ha elalszik a gép, akkor maradjon is úgy, amíg fel nem ébresztem. Mit lehetne ezzel csinálni?
-
jeff_lynn
csendes tag
válasz
VanAzAPénz #38358 üzenetére
Nagyon szép képe van, de tükröződik. Ha fényes kijelzőhöz szoktál akkor nem lesz gond, ha matthoz, akkor inkább nézz meg egyet élőben.
-
jeff_lynn
csendes tag
Sziasztok. Találkozott valaki a képen látható jelenséggel? Egyszer csak nem működnek az usb-k (és az ujjlenyomatolvasó sem, mert gondolom belül az is usb-n csatlakozik) és a windows a digitális aláírás hiányára panaszkodik. Ha újraindítom a windowst úgy, hogy a digitális aláírást ne igényelje, akkor működik minden, de csak a következő újraindításig. A gép UM5401Q. Mit lehet ezzel tenni?
-
-
jeff_lynn
csendes tag
válasz
cs.zs. #37920 üzenetére
Mások az igényeink, és a felhasználói szokásaink. Nincs ezzel semmi baj. Én pl. ahol lehet, sötét módot használok, és ott hiába tekered fel a fényerőt. Csak jóindulatból írtam, hogy ha őt zavarná a tükröződés (márpedig gondolom igen, hiszen ezért kérdezett rá) akkor inkább csekkolja le élőben, ne higgyen nekünk.
-
jeff_lynn
csendes tag
válasz
hematoma1 #37916 üzenetére
Nagyon és nagyon. Visszasírom az egyébként mindenben rosszabb, de matt kijelzős gépemet, amivel bárhova leülhettem a lakásban, és nem azzal kellett foglalkozni, mi van mögöttem. Ha ez neked probléma, inkább nézz meg egy gépet élőben vásárlás előtt, nehogy csalódás legyen a vége.
-
jeff_lynn
csendes tag
válasz
cs.zs. #37420 üzenetére
Ugyanilyen gépem van. Valószínűleg tényleg csak annyi a magyarázat, hogy különbözőek vagyunk, és/vagy mások a szokásaink. Pl. sötét hátteret használok, ahol elérhető ott a programokban sötét módot, és feketén brutálisan tükröződik minden, ha világos van a szobában. Világos képtartalomnál nem annyira rossz. Azért gondoltam, hogy itt megkérdezem, hátha valaki használt matt fóliát. Nyilván ront a képminőségen, de nem mindegy hogy mennyit. Ha nem sokkal rosszabb, akkor kipróbálom. Ha az a tapasztalat hogy nagyon gagyi, elveszi az oled kijelző szépségét, akkor nem kell, mert akkor minek vettem ilyen kijelzős gépet.
-
jeff_lynn
csendes tag
válasz
cs.zs. #37414 üzenetére
Mert zavar a tükröződés. Mert egy normálisan megvilágított szobában magamat látom, és a mögöttem levő tárgyakat a kijelzőn. Sötétben, félhomályban gyönyörű a kép, nappal átlagos fényviszonyok között is számomra zavaró. Ha neked bejön, annak örülök. Kérlek ne nyissunk erről vitát.
-
jeff_lynn
csendes tag
Sziasztok, oled kijelzőre rakott már valaki matt fóliát? Érdekelne milyen lett az eredmény.
-
jeff_lynn
csendes tag
Sziasztok,
valaki próbált már Zenbook OLED 16:10-es kijelzőre matt fóliát tenni? Érdekelne, milyen lesz tőle a kép, mert a gép nagyon jó, de a fényes kijelző egy gagyi (de matt) Dell után elviselhetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LOQ 15IAX9 15.6" FHD IPS i5-12450HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest