- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz
Tuomas #33548 üzenetére
Még nem volt rá lehetőségem, de gondoltam rá. Elvileg van egy univerzális töltő, még az ezer éves laptoptól, csak nem tudom, hogy a hozzá való cserélhető fejek is megvannak-e még. Bár tervezek venni egy töltőt, mert arra gyanakszom, hogy a jelenlegi esetleg nem bírja a terhelést, ami a laptopnak kellene és az okozza a galibát (most pl nem csinálja ezt a tölt, nem tölt játékot, de mikor írtam a másik hsz-t, akkor már bő 2 órán át kínlódott). Na meg nem tudom, milyen töltő lenne megfelelő a gépnek, mert nem akarom hazavágni, ha olyat kap ami sok lenne neki.
-
Aryon87
félisten
Helló!
Megpróbálkozom itt, hátha ért valaki hozzá és esetleg tud is segíteni.
Adott egy Asus K550ZA modell. Külföldi írások alapján gyári szériahibára gyanakodom, de sajnos kevés az infó, ahogy elnézem nem egy ismert modell ez.
A probléma a következő ezzel a géppel (használtan vettem, nem számoltam a hibajelenséggel): az akku töltése elég instabil. Random lemegy a tápról, mintha kihúznám a csatlakozót, holott fixen be van dugva, majd vissza és így szépen fel, le, fel, le amíg "meg nem unja". Hiába tölt, van hogy jobban merül. Filmnézés közben meg pláne, van hogy ki is kapcsol úgy lemerti magát, pedig töltőn van... És ezzel a játékkal a fényerő is ugrál, a szemem meg majd' kifolyik miatta, emellett meg az agyvizem forr fel. Már kapott utángyártott akkut is, azzal is ugyanezt csinálja, nemcsak a saját gyárijával, aminél azt hittem hogy már öreg s cserélni kell.
2 dologra gyanakodom s gondolom hogy szériahiba lehet: vagy a töltésvezérlő a szar, vagy maga a töltő nem bírja a terhelést, és nem képes tölteni ill tartani az áramot megfelelően.
Van valakinek elképzelése mi a kínja baja, vagy ez ilyen s fogadjam el? Azt még nem próbáltam ki, hogy ha az akkut eltávolítom, akkor mit csinál, bírja-e a szuflát, de gondolkodom hogy meg kellene próbálni.
Driverek elvileg a legfrisebbek, az akkuhoz kapcsolódó vezérlőszoftvert nem tudom frissíteni, nem találom a megfelelő drivert, már ha létezik neki. Eszközkezelőben való eltávolítás csak annyit segít, hogy legalább a fényerő nem ugrabugrál.Köszi ha valaki tud segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- EAFC 25
- Javít a szinkronizációs modelljén a Vulkan
- Fűnyíró topik
- OLED TV topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mini-ITX
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged