Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Podi87

csendes tag

válasz Pyttawrx #37948 üzenetére

Koszi hogy mogosztottad a tapasztalatod. Remlem nekunk is bejon ha ez lesz a vegso. Ide #37950 irtam hogy nagyjabol mi a cel, de persze ezeket a hobbi szerkeszteseket, nem mindennapi szinten kell elkepzelni, hanem ha mondjuk ha el tudunk menni valahova kirandul etc, akkor altalban keszulnek jo minosegu nagy felbontasu kepek, videok DSLR geppekel, amiket aztan magunk izlese szerint szerkesztunk ha kell, amik vegul kulonfele hobbifotos oldalakon 500px, flickr, tumblr stb. landolnak, Emellett sajat celra kulonfele grafikak/kepek szerkesztese (illustrator/corel) szinten szabadidoben.
    Azonban az ido nagy reszeben leginkabb webbongeszes, youtube, coursera etc lenne, netan kevesebb munkahelyi dolog.

• Podi87

csendes tag

válasz tothbe #37947 üzenetére

Kis hely, keves ido miatt kellene a kicsi gep, hogy barhol, barmin hasznalni tudja ha epp kell, de a 13"-n szvsz mar nem latni sokat. A felhasznalas alapvetoen hobbi celu multimedia mint PS, illustrator, corel, premier pro, webbongeszes, youtube es munka is office, web, stb, semmi influencerkedes, de azert video/kep szerkeszteskor vagy illustrator/corelDraw hasznalatkor ne haljon meg a gep.
    Nyilvan ezekre vannak nagy teljesitmenyu grafikus/designer gepek, de mi nem ebbol szeretnenk megelni, es keret sincs ra, szoval maradnank a 300-400K kategoriaban, Azert emlitettem a lenti gepeket, mert ezeket tartjuk a legalkalmasabbnak erre, foleg a vivobook pro-t csak kar hogy abbol nincs 14"-os. Meg is neztuk oket, tetszenek, strapabiro alu fedlap illetve haz, nagyon tetszetos premium erzet. Szoval ha a PRO 15-re nincsen 14-es alternativa akkor azon megy a vacilalas hogy a mobilitas/komfort oltaran bealdozzuk-e a teljesitmenyt es kisebb zenbookot vegyuk, vagy a teljesitmenyt valasztjuk es a nagyobb gepet vesszuk, viszont azt hosszabb tavon ide-ode hurcibalni, fiokba szekrenybe gyerkekek elol ki-be pakolgatni, utazni egy kicsit macerasabb.

• Podi87

csendes tag

Sziasztok!
    Felesegemnek szeretnek notebookot venni, sok keresgeles utan megtalaltam a majdnem megfelelot, ASUS VivoBook Pro 15 M6500. Azonban ennel jobb lenne ha kisebb lenne, ez meg a talan belefer kategoria. Talaltam is egy alternativat ASUS Zenbook 14X UM5401, sulyban es meretben ez lenne a megfelelo, de a grafikus teljesitmenyet tekintve vannak ketsegeim, esesteleg valakinek van tapasztalata az utobbival?
    Illetve kulfoldi es egyes magyar oldalakon lattam hogy van/volt ASUS VivoBook Pro 14, de itthon nem lehet mar kapni, esetleg erre tudok alternativat ajanlani (14" dedikalt kartyas ultrabook) vagy hogy miert nem lehet mar kapni?
    Elore is koszi a valaszokat.

Új hozzászólás Aktív témák