- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Netfone
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mano01
csendes tag
válasz
szabonagyur #27028 üzenetére
Persze elolvastam. A 8.1et mar kiakartam probalni rajta korabban, a 10es valahogy nem jott be.
Tudsz esetleg regi drivert win 10hez?
-
Mano01
csendes tag
válasz
szabonagyur #27025 üzenetére
Pl. CS-Go ami nem egy eros jatek, de kiprobaltam a bf4et is mediumon es kisse szaggatott, plusz a gta4 sem ment high szinten. Tudom nem egy PC minoseg, de nem azert vettem 170ert hogy ne az legyen benne, amit leirnak es fizettem erte.
Most kiprobalom feltenni ra a 8.1et, ott 2 driver van a VGA-hoz, es majd jelentkezem
-
Mano01
csendes tag
válasz
pinnacle #27022 üzenetére
Ennyit ir..
a radium.hu oldalon vásároltam. Asus oldalán lévő chipset drivert raktam fel. Első sorban gyanus volt játékoknál,hogy high lehetőségen eléggé szaggatott, a teszteken pedig nem ezt láttam. Meg ha már az oldalukon is így hirdetik akkor nem bánnám, ha nálam is az R7 és R8 lenne fent, nem pedig R5 és R7..Jövőhéten valszeg felkeresem a boltot,mert ez így nem jó, főleg, hogy a laposon is az R8 van eltűntetve:
-
Mano01
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Vásároltam, egy Asus X555DG tipusú lapost, aminek a leírásában az szerepelt,hogy a VGA típusa:
Grafikus kártya: AMD Radeon R8 M350DX Crossfire 2GB DDR3
Több mindent olvastam a laposról, mindenhol win 10-et javasoltak hozzá.
Viszont miután felraktam a drivereket hozzá, a VGA kezelő felületen nem az R8-at mutatja, hanem R7 és R5Csináltam róla egy képet:
Illetve itt egy leírás a laposhoz:
http://radium.hu/blog/asus-x555dg-laptop-teszt-review-bemutato/Tudtok esetleg tanácsot adni, hogy milyen driver kellene hozzá, amivel előjön az a VGA, ami a laposban van?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest