- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkChild
senior tag
Bocs a kissé "noob" kérdésért, de ASUS GL502 notinál ezt az akkucsatlakozót (alábbi képen) hogyan kell lehúzni az alaplapról? Néztem YT-on videót, és ott úgy látom, mintha fölfelé húznák le a csatlakozót, nem pedig az akku irányába... Jól látom?
-
DarkChild
senior tag
válasz
NTonee #28959 üzenetére
Ezen a képen is jól látszik a 2.5 HDD helye, bár más az SKU (GV238T helyett GV028T), de a modell ugyanaz. Szóval 99% hogy van benne
-
DarkChild
senior tag
Üdv! Egy GL502VT az alábbi hibajelenséget produkálja: ha feltelepít egy komolyabb Windows update-et (pl. cumulative update), az újraindítást követően, még a ROG-os boot logo megjelenítése közben lefagy és csak a power gomb hosszas nyomásával lehet kikapcsolni. Az ezt követő bekapcsolásnál viszont már rendesen bebootol. Mi okozhatja a fagyást? Tud valaki rá megoldást? Köszönet!
-
DarkChild
senior tag
Üdv! Valaki próbált már ezen az oldalon garanciakiterjesztést vásárolni az ASUS laptopjához?
Én másfél hónapja vettem egy GL502VT-t 2 év garival, amit most meg szerettem volna toldani plusz 1 évvel, de a gép sorozatszámának beírása után azt írja ki az oldal, hogy nem vásárolhatok ilyen terméket (mármint garanciakiterjesztést).
Találkozott már itt valaki hasonlóval...? -
DarkChild
senior tag
Volna még egy kérdésem: kíváncsiságból feldobtam egy AIDA64-et, megnéztem a hőfokokat és a "PCH dióda" esetében (ami mondjuk fogalmam sincs micsoda) egészen magas értékeket mutat... Kb. 20 fokkal melegebb, mint a proci, olyan 63-73 fok között ingadozik a hőmérséklete. De most vagy 10 perce be van állva 63 fokra az érték. Normális ez a hőmérséklet ennél a PCH diódánál...?
-
DarkChild
senior tag
válasz
szpali #27602 üzenetére
1) Gondoltam rá, át is néztem a fedelet, de nem találtam
Rákerestem különféle külföldi ASUS fórumokban és máshol is említették, hogy nem volt csavar, úgy kellett venni hozzá. (Ami még nem lenne olyan baj, ha egyszerű volna ilyen hangyapöcs méretű csavart szerezni a számtech boltokban
)
2) Hmm, az látod meglehet... bár igyekeztem körben mindenhol összepattintani, de lehet, hogy az aljánál kimaradt egy nagyobb pöcök, az kattant ilyen szép hangosat -
DarkChild
senior tag
Üdv Mindenkinek! Hétvégén lettem tulajdonosa egy GL502VT-nek. Rögtön két kellemetlen "tulajdonsággal" is szembesültem, amiről megkérdezném az ilyen típusú géppel rendelkező fórumtársakat:
1) Nem SSD-vel kértem a gépet (mert gyárilag SATA-t raknak bele - legalábbis a 128GB-osból -, én meg mindenképpen NVMe-t akartam bele). Leszedtem az alját, ekkor látom, hogy nincs az alaplapon csavar, amivel az SSD-t lehet rögzíteni... Végül a nyugdíjazott laptopomból vettem ki a csavart, azzal rögzítettem. Más is járt hasonlóan, vagy csak engem szopattak meg azzal, hogy kivették a csavart?
2) Ma tettem el táskába a gépet és a zsanérokkal szemközti oldalon, középtájon fogtam egy kézzel a gépet kb. a tapipad alatt, amikor egy viszonylag hangosat nyekkent a burkolat, mintha behorpadt volna ott ahol fogtam. Letettem, megnéztem, de nem volt benyomódva az alja... Viszont rögtön elgondolkoztatott, hogy ennek most tényleg ilyen f*sgyenge műanyagból van az alja, hogy egyszer behorpad, vagy ami rosszabb, eltörik, ha ott középtájt éri nagyobb nyomás (ami elkerülhetetlen ha egy kézzel akarja táskába rakni az ember, nem pedig a két szélét megfogva)...?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest