- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
weedoor
csendes tag
válasz
nemzavarsz #10114 üzenetére
Az a helyzet hogy a haard disk sentinel szerint 100%os a merevlemez teljesítménye és a kondíciója is.egy másik fórumon tanácsolta egy srác , hogy próbáljam ki pendrive-ról futtatni a filmet...és úgy egyszer se akadt meg...szóval csak a merevlemezzel lesz a gond..de ez még a jövőben kiderül.
A régebbi BIOS telepítése meg azért nem volna kézenfekvő, mert úgy meg nem lehet aktiválni ezen a gépen a Windows 7-et ....legalábbis aktiválás után nem fog elindulni és folyamatosan lefagy a gép.
Köszönöm a hozzászólást
-
weedoor
csendes tag
Sziasztok!
Kicsit hosszú lesz...de rövidebbre nem tudtam fogni..kérlek segítsetek
Tulajdonomban áll egy ASUS F3Sc notebook , amin win7 op rendszer fut. Kb. egy hónapja a windows tökéletes futtatása érdekében BIOS-t kellett frissítenem, ami sikeresen meg is történt, ám rá 2 hétre vettem észre az első problémás jeleket.
A gond az volt, hogy ha filmet néztem váltakozó időközönként megállt a kép és a hang...mintha lefagyott volna a gép, csakhogy pár másodperc múlva (kb 30-40 sec) magához tér a rendszer, és megcsinálja mindazt amit kattintgattam a kritikus idő alatt.
Azt hittem hogy kodek esetleg lejátszó hiba...midnent kipróbáltam..új videokari drivert is, de nem használt..még a windows reinstall sem.
Beletörődtem a dolgokba...csakhogy mostmár nem csak filmnézés közben áll meg percekre a gép, hanem alap dolgok végzésekor is...pl: böngészés. esetleg total commander használat közben.Ha valakinek bármi ötlete van kérem szépen ossza meg velem. Nagyon idegesítő .. néha kezdek beleőrülni a dologba...s nem nagyon van más ahova fordulhatnék.
Fáradozásotokat előre is köszönöm
Üdvözlettel
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- iPhone topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Okos Otthon / Smart Home
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- HP 640 G5 laptop - 14FHD/I5-8265U/8-16-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- HP 650 G4 laptop - 15,6FHD/I5-8250U/8-16GB-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- Garanciás ASUS TUF A15 gamer laptop/FHD 144Hz/Ryzen 7 7735HS/RTX 4050/16GB DDR5/1TB M.2/beszámolok
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Eladó kék Xiaomi Redmi 12 4/128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest