Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• yozsoo

csendes tag

válasz kali #10275 üzenetére

A standard K50ab super multi(5.25" , 12.7mm
    DVD Super Multi )...a firmware-t meg nem tudom sajnos megmondani most, merthát 2van törve a kijelző:)...nem tudom sajnos hogy mien hiba lehet vele,de amikor viszem kicseréltetni a képernyőt, mondom a szervizeseknek, hogy azt viszont meg kellene nézni...csak tudnak vele kezdeni valamit, vagy max cserélik vagy nem tudom...

• yozsoo

csendes tag

válasz kali #10268 üzenetére

Nem hinném, hogy a lemezzel lenne probléma, hiszen másik gépbe tökéletesen lejátsza...több féle eredeti és másolt dvd-t is megpróbáltam és nem nagyon akarta beolvasni egyiket sem...csak pörgette meg erölködött vele...

• yozsoo

csendes tag

válasz kali #10261 üzenetére

Hello

A garancia vesztéstől nem félek, mert bent voltam a szervízben, és megbeszéltem, hogy ők kicserélik nekem a kijelzőt, arra nem vállalnak onnantól garanciát, de a laptop többi részére továbbra is aktív garancia lesz, ergo nem vesztek garit.A kijelző garanciája meg valljuk be szinte semmit nem jelent, esetleg csak a pixelhibánál, de nem hinném hogy annyi lenne rajta.
    Az eladó a világ minden pontjára küldött már kijelzőket, braziliától hongkongig, és eddig mindegyik pozitív visszaigazolásos, ergo sérülés és hiba mentesen érkezett meg hozzájuk.Kompatibilitási hibától meg nem félek, hizsen minden ugyanaz a 2 kijelzőn...Igazából az ár az, ami miatt döntöttem ennél a megoldásnál, hiszen 30000forintot nyerhetek, ha ez sikerül...és valljuk be az nem kevés pénz...de köszönöm hogy reaglátál...

Uhh..majd elfelejtettem...lenne egy olyan problémám is hogy a DVD meghajtóval is problémáim voltak.Amikor beraktam egy EREDETI filmet a lejátszóba, nem akarta lejátszani csap pörgette...de volt viszont olyan amit lejátszott...ezek előfordultak eredeti és másolt dvd-k nél is...valakinek valami 5let hogy mi lehet a baj?

• yozsoo

csendes tag

Tiszteletem!

Egy Asus K50ab-Sx018l típusú laptop büszke tulajdonosa vagyok, azonban nemrég történt egy igen kellemetlen baleset, aminek következtébe a laptop képernyője berepedt, megsérült így használhatatlanná vált.A szervíz egy 60 ezer forintos árajánlattal állt elő(42500+áfa a képernyő+munka díj)...egy nagyon kedves ismerősöm körbenézett a neten, és ebayen talált egy ehhez a típushoz való képernyőt 100$ körüli összegért...130$-ért adják házhosszállítással együtt, így a javítási költség a felére redukálódna.De sajnos van pár dolog ami nem világos, illetve kétséget ébreszt bennem:

1.Nem tudom hogy egy esetleges USA-ból ide szállítás alatt nem sérülne-e meg a kijelző...az eladó azt írta hogy sem ő sem pedig a szállító nem vállal garanciát arra hogy 1dbba kapom meg a csomagot.
    2.A kijelzők típus száma eltér egymástól:Itthon szervíz:LP156WH2-TLA1,USA: LTN156AT02.
    Mi lehet a különbség a 2 kijelző között, amikor az eladó biztosított a 2 termék közötti 100%-os kompatibilitásáról, és a termékek paraméterei is megegyeznek.
    Segítséget szeretnék kérni tőletek hogy akinek volt már hasonló rendelése külföldről, annak mien tapasztalatai vannak, illetve hogyha valaki tudna segíteni a 2 kijelzőben is azt is megköszönném ,illetve alapvető véleményeket is szívesen várok.
    Előre is köszönöm:Molnár József

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés