- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
yozsoo
csendes tag
A standard K50ab super multi(5.25" , 12.7mm
DVD Super Multi )...a firmware-t meg nem tudom sajnos megmondani most, merthát 2van törve a kijelző...nem tudom sajnos hogy mien hiba lehet vele,de amikor viszem kicseréltetni a képernyőt, mondom a szervizeseknek, hogy azt viszont meg kellene nézni...csak tudnak vele kezdeni valamit, vagy max cserélik vagy nem tudom...
-
yozsoo
csendes tag
Hello
A garancia vesztéstől nem félek, mert bent voltam a szervízben, és megbeszéltem, hogy ők kicserélik nekem a kijelzőt, arra nem vállalnak onnantól garanciát, de a laptop többi részére továbbra is aktív garancia lesz, ergo nem vesztek garit.A kijelző garanciája meg valljuk be szinte semmit nem jelent, esetleg csak a pixelhibánál, de nem hinném hogy annyi lenne rajta.
Az eladó a világ minden pontjára küldött már kijelzőket, braziliától hongkongig, és eddig mindegyik pozitív visszaigazolásos, ergo sérülés és hiba mentesen érkezett meg hozzájuk.Kompatibilitási hibától meg nem félek, hizsen minden ugyanaz a 2 kijelzőn...Igazából az ár az, ami miatt döntöttem ennél a megoldásnál, hiszen 30000forintot nyerhetek, ha ez sikerül...és valljuk be az nem kevés pénz...de köszönöm hogy reaglátál...Uhh..majd elfelejtettem...lenne egy olyan problémám is hogy a DVD meghajtóval is problémáim voltak.Amikor beraktam egy EREDETI filmet a lejátszóba, nem akarta lejátszani csap pörgette...de volt viszont olyan amit lejátszott...ezek előfordultak eredeti és másolt dvd-k nél is...valakinek valami 5let hogy mi lehet a baj?
-
yozsoo
csendes tag
Tiszteletem!
Egy Asus K50ab-Sx018l típusú laptop büszke tulajdonosa vagyok, azonban nemrég történt egy igen kellemetlen baleset, aminek következtébe a laptop képernyője berepedt, megsérült így használhatatlanná vált.A szervíz egy 60 ezer forintos árajánlattal állt elő(42500+áfa a képernyő+munka díj)...egy nagyon kedves ismerősöm körbenézett a neten, és ebayen talált egy ehhez a típushoz való képernyőt 100$ körüli összegért...130$-ért adják házhosszállítással együtt, így a javítási költség a felére redukálódna.De sajnos van pár dolog ami nem világos, illetve kétséget ébreszt bennem:
1.Nem tudom hogy egy esetleges USA-ból ide szállítás alatt nem sérülne-e meg a kijelző...az eladó azt írta hogy sem ő sem pedig a szállító nem vállal garanciát arra hogy 1dbba kapom meg a csomagot.
2.A kijelzők típus száma eltér egymástól:Itthon szervíz:LP156WH2-TLA1,USA: LTN156AT02.
Mi lehet a különbség a 2 kijelző között, amikor az eladó biztosított a 2 termék közötti 100%-os kompatibilitásáról, és a termékek paraméterei is megegyeznek.
Segítséget szeretnék kérni tőletek hogy akinek volt már hasonló rendelése külföldről, annak mien tapasztalatai vannak, illetve hogyha valaki tudna segíteni a 2 kijelzőben is azt is megköszönném ,illetve alapvető véleményeket is szívesen várok.
Előre is köszönöm:Molnár József
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Yettel topik
- iPhone topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fogyjunk le!
- Milyen házat vegyek?
- Spórolós topik
- Mikrotik routerek
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- Arch Linux
- További aktív témák...
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- HP 640 G5 laptop - 14FHD/I5-8265U/8-16-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- HP 650 G4 laptop - 15,6FHD/I5-8250U/8-16GB-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- Garanciás ASUS TUF A15 gamer laptop/FHD 144Hz/Ryzen 7 7735HS/RTX 4050/16GB DDR5/1TB M.2/beszámolok
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest