Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Batman2

őstag

válasz Morpheus00 #1279 üzenetére

Hi

Nekem ASUS A6KM-Q056-os példány van, de eddig semmi gondom nem volt vele, ha csak az nem, hogy továbbra sem vagyok tisztában, hogy a 16-24x-esen újraírható CD-ket kell e írnia a meghajtójának vagy sem.
    Mert látszólag megírja, de gyakorlatban minden meghajtó üresnek veszi utána is a lemezt, pedig fizikailag tényleg látszik valami rajta és emlékeim szerint korábban már írtam vele ilyet és sikeresen.

Mindent csinál szépen, amit kell, a vinyója néha kicsit lassúnak tűnik, dehát lassabb is mint az asztaliké, ez nem csoda, viszont a procija az igen gyors.

Pedig ebben ''csak'' egy 1.8GHz-es, 512Kb cache-t tartalmazó Turion van (MT32).

A memória frekvencia teljesen rendben van nálam, mivel Everest szerint 160 és 166MHz között váltogat, aminek a kétszerese 320-332, tehát megvan a ~333MHz.
    Modjuk sokat nem tud takarékoskodni az energiával így, lassabb tempóra kapocsolva sem.
    Valszeg, ahogy utánanéztem, a magasabb órajelű memóriák jobban le tudják magukat fokozni, így lehet, hogy takarékosabbak, de ez a proci család csak 400MHz-ig kezel DDR RAMot.
    A duplamagos Turion már kezel emlékeim szerint 533-as DDRt is!

Akkuról az enyém max. kb. 2 óra 48 percet bír ki, de ha van lemezes művelet, akkor csökken az időtartam, kb. 2 óra 30 perc körülre.
    Amőgy többnyire kábelről használom, csak néha megy akkuról.

Szerintem elég jó kis masina és gondolom a többi A6-os is.

Üdv.:

Új hozzászólás Aktív témák