- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FazekasLaci
aktív tag
Ez 100%, hogy nem az Asus hibája. Ez a Windows hibája. Ha az Asus-é lenne, akkor nem menne a DVD Linux alatt...
Az a furcsa, hogy turkáltam a Registry-ben és megtaláltam a Toshiba driver bejegyzéseit, de nem tudom, hogyan kell visszaaktiválni. Na mindegy, majd egy Windows-os fórumon megkérdezem.Örülök, hogy Asus-t vettem annó. Igazán jó vétel volt, mindenkinek csak ajánlani tudnám. Ha lecserélem is, ezt ugyan el nem adom. Jó lesz tartaléknak
ha a másik elromlana. Mert ez biztos soha nem fog
-
FazekasLaci
aktív tag
Hali,
megcsináltam, de nem működik
Úgy néz ki, hogy XP újrainstall. Kár.
Mert akárhogy próbálom megismertetni, az XP nem látja, és azt mondja, minden tökéletesen működik. Talán mégis jobb a Linux. Ott legalább nincs ilyen baki. Csak kár, hogy kevés a szoftver...Ennek ellenére továbbra is meggyőződésem, hogy az ASUS-nál strapabíróbb notit nem láttam
-
FazekasLaci
aktív tag
Sehol nem jelenik meg. Valami Scsi CD-ROM-ot akar látni, aztán hol van, hol nincs. Biztosan jó a DVD, mivel LINUX CD-ről és XP CD-ről gond nélkül Boot-ol. Csak ha már betöltődött a rendszer, akkor nem lát semmit. Gyanítom, hogy a Daemon Tools lehetett a ludas, bár azt sem értem, mert a Microsoft oldaláról szedtem le, ha jól emlékszem...
-
FazekasLaci
aktív tag
Hali,
az Asus L3800-as notim elfelejtette a beépített DVD-jét. Pedig működik rendesen, ha berakok egy lemezt, csak éppen a Windows explorerben nem látom és nem is tudok róla futtatni semmit.
Hogyan tudnám visszavarázsolni a gépre? Amit sikerült kiderítenem, az az, hogy Toshiba 2312 az eredeti típusa, a Bios boot ezt írja ki. Ellenben bárhogy akarnám a Windows-zal felismertetni új hardverként, csak valami általános CD-ROM-ként ismeri meg és a Toshibát nem tudom sehol kiválasztani...
Köszi a válaszokat!
-
FazekasLaci
aktív tag
Hali,
van egy Asus L3800-am. Még akkor vettem, amikor megjelent A videókártyát nem lehet ebben cserélni egy nagyobbra?
Azért kérdeztem, mert azt hallottam, hogy már vannak notebook-ok, ahol cserélni lehet a videókártyát. Ti tudtok ilyenről? Igazából semmi gond nincs a géppel azon felül, hogy a 32M-ás kártyája miatt néhány szoftver elindulni sem hajlandó. Aztán meg közben 1900-as felbontásban lazán meghajtok bármilyen monitort is, annyira tuti a drivere...
A másik kérdésem:
- ha nem lehet videókártyát cserélni, tudtok ajánlani olyan notebook-ot, ahol lehet 1400-as felbontással dolgozni 15"-os monitoron? Mert én most ilyen beállítással használom és az 1280-nal nagyon elégedetlen lennék, de nem is akarok 500e-et rákölteni egy új notebook-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged