- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdi
veterán
nem biztos, de előfordulhat. szerintem próbáljátok meg egy kis időre kódolás nélkülire beállítani a routert (nyitott hálózat) ha úgy megy akkor próbáljátok meg wep -es titkosítással (ami ugye nem a legjobb, de legalább van).
Azért elég furcsa, hogy egy viszonylag rendszeresen jelentkező problémára a gyártók nagy ívben sz****nak
Az én gigabyte routerem sem egy szutyok például, mégha egy kicsit öregecske is -
akkor adott a dolog!
Májsztró; add el, és vegyél másik notit!
eversman; a te notid egy normális chipset (például egy újabb szériás intel) mellett lebontana egy toronyházat is - mondjuk akkor az ára is borsosabb lenne... sírni tudnék, ha ilyen notiban sis chipset beépítését látom! nem csak a dual channel hiánya miatt lomhább a noti, a sis chipset úgy általában is lassab némileg!
-
az eszközkezelőben a hálózati kártyákat lenyitva; jobb klikk a vezetélk nélküli hálózati kártyára -> tulajdonságok -> részletek -> hardverazonosítók
letöltöd mind a három illesztőt a letöltési részlegből, kicsomagolod azokat, majd a *.inf fájlokban megnézed az azonosítókat, valamelyik stimmelni fog a tiéddel, az kell neked - illetve a notidnak! -
bios állomány letölt -> "c" gyökérbe kicsomagol -> noti újraindít -> bios (f2) -> advanced settings -> start easy flash -> frissítés -> noti restart -> bios -> default -> mentés -> kilépés (szükség esetén ismét bios, és bizonyos beállítások konfigurálása, mentés, noti restart) és kész!
tdean; minek akarnál nagyobb felbontást, mint ahányszor ahány pixel található a kijelzőn?
-
yerg
csendes tag
végülis sikerült kikapcsolni a tapipadot. de nem találtam hozzá hotkey-t/vagy nem működik!?
egyelőre csak úgy tudom kikapcsolni, hogy letöltöttem a touchpad drivert, és így most már a beállításokban be tudom ikszelni, hogy ha USB-s egeret használok, akkor tiltsa le.
de nem hiszem el hogy ezt nem lehet valamilyen gyorsbillentyűvel is megoldani...
-
Csabee.
nagyúr
Ha nincs gond a géppel akkor bioshoz ne nyúlj. Amikor újratelepíted a gépedet win7 az update-ről lefogja szedni a drivereket! Amiket érdemes feltenned majd a gyártó honlapjáról az a VGA driver, esetleg memóriakártyaolvasó driver, illetve az a driver ami az eszközkezelőben esetleg kérdőjellel szerepel!
Van hogy az utility-k közt van olyan program ami szükséges pl a gyorsbillentyűk használatához, (fényerő szabályzás, hang szabályzása, egyéb dolgok) -
a noti kikapcsolt állapotában történjen az akkumulátor első feltöltése, nem kell/érdemes sokkal tovább tölteni, mint amikor kijelzi, hogy feltöltött állapotba került az akkumulátor.
tovább úgy sem engedi tölteni az akkumulátorban lévő elektronika - ez akkor is igaz, ha hálózati táplálásról megy a noti, mert amikor feltöltött állapotban van az akkumulátor, akkor lekapcsolja a töltést a vezérlés, így akadályozza meg, hogy folyamatosan töltődjön az akksi. emiatt kivenni is felsleges az akkumulátort a notiból, akkor is, ha hálózati táplálásról használod.
szerintem rédemes kipróbálnod a win 7 oprendszert, nagyon jó! a vista kihagyható, az xp feltelepítése nem megy alapban az ahci/sata vezérlés miatt, ha mégis xp mellett döntenél, akkor ennek feltétlenül olvass utána!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Sweet.tv - internetes TV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- Könyvajánló
- Star Trek
- További aktív témák...
- Legion 5 Pro 16ACH6H 16" QHD+ IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 16GB 512GB NVMe gar
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
- MSI Vector GP76 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3070Ti 8GB FHD 360Hz !!!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest