- MIUI / HyperOS topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
yerg
csendes tag
sziasztok!
ez a probléma nálunk még mindig adott. nem vagyok egy számtech. zseni, de az internet része meg a hálózatok még nagyobb homály számomra mint a többi.
szóval a kérdés, ami lehet hogy nagyon bugyuta:
tegyük fel hogy nekem is problémás ilyen szempontból az Atheros kártyám. ez okozhat-e olyat, hogy nem csak nálam, hanem a routerre csatlakoztatott másik laptopon is állandóan elmegy a net?
nemrég költöztem ide, és azt mondják a többiek, hogy mielőtt idejöttem nem volt ez a probléma az internettel. mikor idejöttem, az enyémmel együtt három notebook ment wifivel, és ugyanez volt a bibi. azóta már csak két gép megy a routerről, de még mindig nagyon sűrűn szakad meg a net.
első lépésben napközben ki fogom próbálni, hogy ha nem csatlakozok a netre, akkor a másik gépen jelentkezik-e a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Nők, nőügyek (18+)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- További aktív témák...
- Új Thinkpad X1 Carbon 10th, 14" FHD+ IPS, i7-1260P, 32GB, 1TB NVMe, ujjlolv, IR kam, gar
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD IPS Touch, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS Touch, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd v
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest