- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
válasz
Kaisho #29379 üzenetére
Inkább a megfelelő videokártya a lényeg, de igazából én sem értek annyira hozzá, kérdezz rá például itt.
-
KubanitoS
veterán
válasz
Kaisho #29377 üzenetére
Nem gondoltam volna, hogy ennyire drágák a 4K képes multimédia lejátszók. Nyolcvanezerért én sem vennék ilyesmit. Én a helyedben még mindig inkább egy sima asztali gépet erőltetnék, főleg a hűtés miatt. Egy 120-130 ezres laptop azért eléggé belépő kategória, nem biztos, hogy ideális megoldás lenne.
-
KubanitoS
veterán
válasz
Kaisho #29375 üzenetére
Én ugyanerre a felhasználásra fogtam be a nyolc éves, mai szemmel csöppet elavult laptopomat (inkább, mint eladni 10-20 ezerért). Rá van kötve a gépre és tökéletesen lejátszik mindent. Feltételezem ezen is hdmi 1.4 van és nem okoz neki problémát az FHD tartalom lejátszása. (4K esetében mondjuk nem tudom mi a helyzet...)
hogy azt tudjuk magunkal vinni ha esetleg úgy van
Ezt az érzést én is ismerem, aztán a büdös életben nem lenne megmozdítva az a lapos.
Heti 1-2 filmnézésre bőven elegendő lenne számotokra egy multimédiás lejátszó beszerzése. Ezek a kütyük erre vannak kitalálva és töredékáron kaphatóak egy laptophoz képest.
-
Papooo
senior tag
válasz
Kaisho #29370 üzenetére
Van egy olcsóbb megoldás is, ha tényleg csak erre akarsz gépet venni.
Keresni kell az aprón valami 4 gen i3 vagy afeletti laptopot, amin van hdmi, de az lcd vagy az lcd burkolata törött. Át kell pakolni az antennakábeleket az alsó részbe, a fölső rész pedig zsanérostul mehet a kukába (vagy eladni, ha még használható benne valami).
Kis fogyasztása lesz, kis helyen el fog férni, és kb 30-45-ből ki lehet hozni. -
KubanitoS
veterán
válasz
Kaisho #29370 üzenetére
Ha csak médialejátszás a cél, akkor inkább ezerszer egy asztali gépet vennék a helyedben. Akár használtan is be tudsz szerezni egy i5-ös gépet töredék áron sokkal komolyabb teljesítménnyel, na meg a hűtéssel sem lesz problémád. De ha már laptopokról van szó, érdemes kerülni a Pentium jelöléső processzorokat és ott is a core i3, i5, esetleg i7 procikat kell keresni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest