- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaumgartnerS
újonc
válasz
anderledani #26605 üzenetére
Köszi, tényleg mindent megpróbáltam. Aksi sajna nem kivehető, szétszedni meg nem merem, nehogy gorjon a garancia. Nyomtam a bekapcsológombot, volt aki az F9-et javasolta, azt is nyomtam, de kuka. :-)
-
mondeo61
tag
válasz
anderledani #26582 üzenetére
Kösz,tavaly mikor updateltem 8.1-ről 10-re azután lett rossz az alvó mód. Javításként tiszta 10-s telepítéskor hagytam,hogy a WIN tegye fel a VGA drivert, az ASUS támogatásnál csak 8.1-hez van VGA driver. Próbáltam így is,de nem jó. Na eddig jutottam.
-
TeebyKay
őstag
válasz
anderledani #26552 üzenetére
100/100
-
TeebyKay
őstag
válasz
anderledani #26547 üzenetére
Közben barátnőmnek sikerült sims 4-el is reprodukálnia a jelenséget, 1 percenként vinyóra írási spike, vga lezuhan 0ra, 1 másodperc és megy tovább rendesen.
-
TeebyKay
őstag
válasz
anderledani #26547 üzenetére
Nem matchmakingkor, hanem amikor megkapom a kártyákat, amikor kijátszok egy kártyát, amikor az ellenfél kijátszik egy kártyát, amikor kiválasztok egy kártyát, stb. Azt írták neten, hogy elvileg a windows defender logolja és attól akadhat, de nekem ki van kapcsolva.
-
TeebyKay
őstag
válasz
anderledani #26535 üzenetére
Nos elvileg az akadozás a hearthstoneban maga a játék hibája, rengetegen tapasztalják, csak nekem egyik fix se működik, közben akadt egy olyan érdekesség is, hogy pl a java sokszor az integrált videókártyával indul és manuálisan kell kényszerítenem az nvidiára. Jól tudom, hogy biosban ki lehet kapcsolni az integrált vga-t és ha igen akkor van ennek valami hátránya?
-
TeebyKay
őstag
válasz
anderledani #26533 üzenetére
Töltő be van dugva mindig, úgy van használva. Nekem a geforce experience frissíti a drivert.
-
Bkrisz9
őstag
válasz
anderledani #26409 üzenetére
Hangos a hűtése, valamit elrontottak a ventik szabályozásánál. Notebook fancontrollal lehet javítani rajta, valaki már csinált is itt hőprofilt ha jól rémlik. Mást én nem tudok róla.hopp most nézem, UX az az újabb asszem, akkor passzolom, bocsi -
anderledani
őstag
válasz
anderledani #26350 üzenetére
Valaki erre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Programozás topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest