- A Jézuskát is megelőzi a Dimensity 8400
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz xXxian #37324 üzenetére
WD Drive Utilities van aki szerint segít [link]
Btw, múltkor láttam én is, hogy van ingyenes Acronis True Image for Western Digital progi, ha van WD háttértár a gépre kötve. Nekem külső m.2 usb keretben van és arról futtatok egy windows. Kb fél óra alatt átklónozta a belső 500-as ssd-ről a másik 10Gbps usb-re kötött ssd-re a meglévő rendszert. Backupnak sem utolsó. De majd át akarom cserélni az vivobookban az ssd-t nagyobbra.
Más:
Érdekes, hogy szerintem az ssd-n lévő réz fedél hátsó oldalán lévő hövezető pad szerintem hozzá sem ér az ssd-hez, mert az olyan vékony. Bár lehet csalóka, mert az m.2 kártya két végén vannak chipek, a közepén üres. De nem láttam lenyomatot sem rajta ahogy megnéztem múltkor. Érdekes, hogy teljesen az alaplapra simul a gyári ssd. Nem tudom, hogy minden ssd-nek kötelező-e, hogy egyetlen alkatrész se legyen a hátoldalán.A vivobookban lévő micron 2450 -hez az ssd gyártó oldaláról le lehet tölteni toolt és drivert, amivel ram bufferelés és más módok is bekapcsolhatók lehetnek. [link]
[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
válasz xXxian #35726 üzenetére
Az én Zenbookom 11 Home-mal jött, de abban nem aktív a bitlocker, én meg azzal érzem jól magam. Ha ellopják a laptopot, az én ssd-mről semmilyen adatot ne tudjanak leszedni, legyen bitlocker. Megvettem egy 11 pro kódsort, rágépeltem, elfogadta. Bitlocker bekapcsolva.
Meg lehet szokni a 11-et is. Megszoktam, nincs bajom vele. -
-
veterán
válasz xXxian #35723 üzenetére
Nyugodtan cserélgetheted az SSD-t is bennük, gyári win lesz rajtuk.
A telepítés során nem fogsz találkozni azzal a kérdéssel sem, hogy Home-Pro-stb legyen-e, ezt is átugorja, és az lesz rajta ami a gyári volt, és az aktiváló kódsort sem kell beírnod sehová, mégis aktiválva lesz. -
Joker88
őstag
válasz xXxian #35507 üzenetére
igen, aktiválni fogja magát..
épp ma csináltam ilyent.. W11 volt előtelepítve, Asus gép, de a tulaj W10 akart ( jó ez a ragaszkodás vagy se, döntse el mindenki maga)
esetleg azt nézd meg,hogy ha Home-al van hozva a gép,akkor a W10ből is Home-ot telepíts..In loving memory of Garrett Lockhart
-
nagyúr
válasz xXxian #35507 üzenetére
Én vagy kivenném a SSD-t és egy külső tokban másik géppel formáznám az egészet, partíciókat összevonva egybe, majd kötet törlést is.
Vagy egy pendrive-os Live rendszerrel ugyanezt, aztán mehet a Win10-es telepítése.
Bár én nem hiszem, hogy a 11-es rendszerrel van a gond, de én először ugyanazt a rendszert tenném újra tisztán. Nem helyreállítással![ Szerkesztve ]
-
veterán
-
memorix
senior tag
válasz xXxian #35309 üzenetére
a gép pontos típusát nem adtad meg.
hasonló hibákat jelentettek erről a windows buildről.
microsoft support oldala [link]
itt egy tanács ugyanerre [link]
itt meg egy másik [link]
itt pedig egy harmadik [link] ebből csak a power management-s beállítás érdekes.ettől függetlenül az asus driver laptop oldalról rakd fel az asus által adott drivereket.
[ Szerkesztve ]
-
memorix
senior tag
válasz xXxian #35246 üzenetére
Win 10-l van kiadva egy rossz frissítés.
Milyen op. rendszer van rajta és mikor lett frissítve vagy mi a verzió száma?
Leírnád mikor mit tapasztalsz? Be bottol? Bottolás közben alatt adja meg magát?
Van hibaüzenet? Újra bootol? Csökkentett módban próbáltál belépni?
A hivatalos drivereket felinstalláltad ? Csak azok vannak rajta?
Myasus diag lefutott ? Dob hibát?
Hivatalos windows van rajta? Van -e crack -l szoftver/játék/Windows/office a gépen?
Csak játék indításnál dob hibát? Mi van a windows hibanaplóban, megnézted ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Villanyszerelés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Nyaralás topik
- Spórolós topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lexus, Toyota topik
- Asszociációs játék. :)