- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
xXxian
üzenetére
WD Drive Utilities van aki szerint segít [link]
Btw, múltkor láttam én is, hogy van ingyenes Acronis True Image for Western Digital progi, ha van WD háttértár a gépre kötve. Nekem külső m.2 usb keretben van és arról futtatok egy windows. Kb fél óra alatt átklónozta a belső 500-as ssd-ről a másik 10Gbps usb-re kötött ssd-re a meglévő rendszert. Backupnak sem utolsó. De majd át akarom cserélni az vivobookban az ssd-t nagyobbra.
Más:
Érdekes, hogy szerintem az ssd-n lévő réz fedél hátsó oldalán lévő hövezető pad szerintem hozzá sem ér az ssd-hez, mert az olyan vékony. Bár lehet csalóka, mert az m.2 kártya két végén vannak chipek, a közepén üres. De nem láttam lenyomatot sem rajta ahogy megnéztem múltkor. Érdekes, hogy teljesen az alaplapra simul a gyári ssd. Nem tudom, hogy minden ssd-nek kötelező-e, hogy egyetlen alkatrész se legyen a hátoldalán.A vivobookban lévő micron 2450 -hez az ssd gyártó oldaláról le lehet tölteni toolt és drivert, amivel ram bufferelés és más módok is bekapcsolhatók lehetnek. [link]
-
-
cs.zs.
veterán
válasz
xXxian
üzenetére
Az én Zenbookom 11 Home-mal jött, de abban nem aktív a bitlocker, én meg azzal érzem jól magam. Ha ellopják a laptopot, az én ssd-mről semmilyen adatot ne tudjanak leszedni, legyen bitlocker. Megvettem egy 11 pro kódsort, rágépeltem, elfogadta. Bitlocker bekapcsolva.
Meg lehet szokni a 11-et is. Megszoktam, nincs bajom vele. -
cs.zs.
veterán
válasz
xXxian
üzenetére
Nyugodtan cserélgetheted az SSD-t is bennük, gyári win lesz rajtuk.
A telepítés során nem fogsz találkozni azzal a kérdéssel sem, hogy Home-Pro-stb legyen-e, ezt is átugorja, és az lesz rajta ami a gyári volt, és az aktiváló kódsort sem kell beírnod sehová, mégis aktiválva lesz. -
Joker88
őstag
-
válasz
xXxian
üzenetére
Én vagy kivenném a SSD-t és egy külső tokban másik géppel formáznám az egészet, partíciókat összevonva egybe, majd kötet törlést is.
Vagy egy pendrive-os Live rendszerrel ugyanezt, aztán mehet a Win10-es telepítése.
Bár én nem hiszem, hogy a 11-es rendszerrel van a gond, de én először ugyanazt a rendszert tenném újra tisztán. Nem helyreállítással! -
cs.zs.
veterán
-
memorix
senior tag
válasz
xXxian
üzenetére
a gép pontos típusát nem adtad meg.
hasonló hibákat jelentettek erről a windows buildről.
microsoft support oldala [link]
itt egy tanács ugyanerre [link]
itt meg egy másik [link]
itt pedig egy harmadik [link] ebből csak a power management-s beállítás érdekes.ettől függetlenül az asus driver laptop oldalról rakd fel az asus által adott drivereket.
-
memorix
senior tag
válasz
xXxian
üzenetére
Win 10-l van kiadva egy rossz frissítés.
Milyen op. rendszer van rajta és mikor lett frissítve vagy mi a verzió száma?
Leírnád mikor mit tapasztalsz? Be bottol? Bottolás közben alatt adja meg magát?
Van hibaüzenet? Újra bootol? Csökkentett módban próbáltál belépni?
A hivatalos drivereket felinstalláltad ? Csak azok vannak rajta?
Myasus diag lefutott ? Dob hibát?
Hivatalos windows van rajta? Van -e crack -l szoftver/játék/Windows/office a gépen?
Csak játék indításnál dob hibát? Mi van a windows hibanaplóban, megnézted ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Rocksztár lehet az OpenAI-ból
- Yettel topik
- Windows 10
- iPhone topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Küszöbön az androidos PC-k
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A15 gamer laptop, Ryzen 7 6800H, RTX 3060 140W, 300hz, dobozában szép állapotban!
- HP ZBook 17 G6 i7-9850H / 64GB RAM / 512GB SSD / Quadro RTX 3000 / Magyar bill / Újszerű állapot
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- ASUS ROG Strix SCAR 17 csúcs gamer laptop, i9-12900H, RTX 3080 Ti, 360hz! Szép állapotban,dobozával.
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx