- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mondeo61
tag
Szia!
Az én gépemnek/ASUS N750JK/ csak hasonló konfigja van Intel HD 4600+GFORCE GTX 850M. Hasonló problémával nem találkoztam 3 év alatt. A neten sok leírás van a te BSOD hibádról, pl. https://appuals.com/system_service_exception-nvlddmkm-sys/, https://www.reddit.com/r/techsupport/comments/7k5z3d/bsod_system_service_exception_nvlddmkmsys_on/.
Sok megoldási lehetőség van a leírásokban, olvasd át.
Szerintem első körben törölni kellene minden videókari illesztőt DDU progival+CCleaner tisztító futtatás utána pc újraindít és felteszi a WIN a legfrissebbet. Ha nem manuálisan tedd fel. Amúgy én mindig tiszta telepítéssel frissítem a GPU illesztőt utána a DriverStore.Explorer.v0.8.3 progival törlöm az előző megmaradt illesztőket, mert sajnos sok szemetet/1-2 Gb/ hagy az NVIDIA maga után. De ezek előtt még kikapcsolnám az energiagazdálkodásnál a gyors rendszerindítást, mert sok kellemetlenséget okozhat/ saját tapasztalat Wi-Fi-nél/. Ha ezek nem segítenek jöhetnek a komolyabb próbák, BIOS frissítés, stb. Talán nem kell.
Remélem tudtam segíteni. Szia. -
szaboi6512
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Raider GE68HX 13V
- Dell Latitude 5580 Core i5-6300 8 Gb 256 Gb ssd 15,6" FHD 6 hónap garancia áfása számla
- Eladó Gamer Laptop Asus TUF A15!
- Dell Latitude 5414 RUGGED Core i5-6300 Touch "katonai" kivitel 6 Hónap garancia, áfás számla
- Lenovo T480S Touch (érintő képernyő) Intel Core i5-8350, 16Gb ddr4, 12 hónap garancia, áfás számla
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest