Új hozzászólás Aktív témák
-
Kovács84
aktív tag
Semmi különös, első alkalommal az akku fel van töltve a Biosban csináld meg az akkukisütést van egy olyan menüpont, ekkor azt kéri, hogy hagyd lemerülni majd ha megvan akkor töltsd fel (kb. egy éjszakán át legyen a töltőn). Ált. ezt szokták javasolni, bár nem tudom, hogy mi az alapja, mert nekem az első notim vásárlásakor senki sem szólt, nem is csináltam meg és a mai napig semmi baja az akkunak.
A másik, hogy a power4gear helyett, jobb progi a NHC (Notebook Hardware Control), bár ha ezt rakod fel akkor értelemszerűen nem működik a Power4G gombja, viszont állíthatod a processzor energiafelvéfelét és az órajelét (nem tunning), így magasabb akkuidőt tusz elérni, akkor jó ha csak olvasol, vagy dokumentumot gépelsz.
+Személyes tipp: elvileg kapsz hozzá táskát, viszont az nagy. Én úgy voltam vele, hogy a noti (tekintve, hogy egész nap zakatol) éjszakára megérdemel egy kis pihenést, vettem egy Dicota Perfectskin táskát (kb. 4-5 ezer, vékony simulós táska) ésha nem használom akkor csak belebújtatom (kikapcsolt állapotban), viszont akkor is töltőn van, így nem porosodik. Érdemes csinálni egy rambővítést tekintve, hogy piszkosul olcsóak (4500 Kinsgston). Ha rákattintasz, a nevem alatti piros logout blog címre, akkor láthatod, hogy hugicámnak az F5-ébe milyen rammot raktam, nagyon könnyű megcsinálni bárki könnyedén, hiba nélkül megteheti (nem tudod fordítva berakni, ráadásul a ramhoz mellékelt ábrán részfázisaiban mutatják a folyamatot). Azt hiszem ennyiJó szórakozást.
A leendő gépedet perpill itt láttam a legolcsóbbnak, így a 170-es büdzsébe belefér a ram is és a táska is. Ja ez talán nettó, sőt biztos. -
Kovács84
aktív tag
"Mond még egszer ha mered "
Ponyvaregény Elvileg simán fel fog menni az XP, volt már olyan Asus noti, amit satás vinyóval szerltek és azt mondták rá, hogy csak Vista kompatibilis, ebben az esetben az XP simán felment, egyedül cameradriver nem volt az Asus weboldalán Xp alá, hál' Istennek máshol volt. Ha mégsem megy az Xp, akkor egy satás meghajtódrivert kell a telepítőcd-jére nyomni, bár sztem menni fog. A gép egyébiránt tetszetős
-
shteer
titán
sztem jól moondták... amúgy usanotebook is hivatalos forgalmazó, náluk is nézelődhetsz- én ott vettem
2 év gari, minőségi műanyagok, nekem design is bejövős és sztem nagyságrendekkel halkabb és hűsebb, mint az azonos árban lévő notik - alapon egyszer sem kapcsol nagyobb fordulatra, csak ha komolyan leterhelem, munka után pedig rendesen visszahalkul
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hp Elitebook 840 G8 CSAK 1DB POFÁTLAN ÁRON ÚJ KIJELZŐ!!!!
- Precision 3480 27% 14" FHD IPS i7-1370P 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Precision 3580 27% 15.6" FHD IPS i7-1360P RTX A500 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest