- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeebyKay
őstag
válasz
monosgeri21 #26791 üzenetére
Ultra-ra biztos nem lesz elég, highon azért talán el fog futni a többség.
-
Dhampir
félisten
válasz
monosgeri21 #25557 üzenetére
Engem jelenleg nem érint, bár én óvakodnék a BIOS ilyetén piszkálásától.
-
Dhampir
félisten
válasz
monosgeri21 #25286 üzenetére
Asus K501LX, de optikai meghajtót külön kell venni hozzá.
-
Kormi76
aktív tag
válasz
monosgeri21 #14509 üzenetére
BIOS reset alatt azt érted, hogy húzzam le az elemet?
-
törölt tag
válasz
monosgeri21 #14466 üzenetére
Nekem K53 van. Csendes, gyors, de azért egy érezhetően low cost kategória. Kijelzője förtelem, mint a legtöbb ilyennél, billentyűzet sem a legjobb fajta. Viszont árban szerintem megfelelő. Se USB3, se Firewire, se mini PCI-x.
Year: Hogy mennyivel gyengébb az asztalinál, az változó, de átlag (szerintem) 0.5-0.75x az asztalihoz. Persze erősen kérdéses, hogy mire használod. Ha tervezés akkor gondolom a CUDA magok száma ami nyom sokat. Nézd össze azokat az desktop verzióval.
-
tomp
félisten
válasz
monosgeri21 #14101 üzenetére
Hát jó, nincs kedvem/időm újra gyalulni a rendszert.
Amúgy direkt nem raktam fel mindenféle Asus szart.
Amiket felraktam az asus.com-ról: intel HD és nvidia driver, intel chipset, usb 3.0, bt, wlan, lan, keyboard filter, ATKACPI driver, wireless console 3, realtek audio, kártyaolvasó, touchpad, kamera, ASUS Live Update Utility.Na most ebből kezdjem el egyessével felrakosgatni? shit.
Amúgy kibírom ezt az "üres" időt. Ha bekapcsolom, úgyis megy 2-3napot egyhuzamban... -
monosgeri21
tag
válasz
monosgeri21 #14005 üzenetére
Úgy tűnik megoldottam. Win 7 reinstall, nuku ASUS driver, have fun.
Ha egyszer lesz időm, megpróbálom kideríteni, pontosan melyik driver okozza a hibát.
Fekete pont az Asusnak... -
C0R3
csendes tag
válasz
monosgeri21 #14065 üzenetére
Köszönöm!
Megnyugodtam egy kicsit.
-
válasz
monosgeri21 #14020 üzenetére
teszteld a memóriá(ka)t, és lehetőleg ne oprendszer alól!
-
monosgeri21
tag
válasz
monosgeri21 #14005 üzenetére
Az kimaradt, hogy telepítettem IDE és AHCI módban is a Win-t.
Kali, neked sincs ötleted? -
monosgeri21
tag
válasz
monosgeri21 #13617 üzenetére
Valaki tud esetleg segíteni?
-
válasz
monosgeri21 #13617 üzenetére
más oprendszer alatt működik, csak xp alatt nem?
-
válasz
monosgeri21 #10274 üzenetére
a bios nem befolyásol(hat)ja ilyen szempontból az optikai meghajtó működését!
a firmware frissítése jó ötlet - lenne, ha lenne hozzá firmware frissítés, de az a notis íróknál sajnos nem jellemző túlnyomó többségben... de néhányhoz van, hátha szerencséd lesz!
milyen típusú optikai meghajtóról van szó, és milyen reviziós firmware van rajta jelenleg? -
gsc73
aktív tag
válasz
monosgeri21 #10235 üzenetére
Köszi a tanácsot. Szerencsére már hasít az XP! Tényleg hasít. Tonyk segítségével + az Nlite-os progival integráltam az Nforce 430/410 SATA drivert-t egy XP SP3-as boot cd-be, és már ment is a telepítés.
Azt azért nagyon útálom az ASUS-ban, hogy a honlapjukon az F5M-hez ömlesztve vannak a driver-ek, így pl a kamerával kapcsolatban úgy kellet nyomozni, hogy akkor most melyik típus is van benne.
De ami a legdurvább az a WIFI!! EZ tipikusan olyan ASUS-os megoldás. Szörnyű!!!! Ilyet szerintem nem szabadna csinálni. Itt egy valamilyen ATK, ott egy Wireless könyvtár 3 féle driverrel, és az Utility-k között a bekapcsoló SW. Egy könyvtár, egy setup.exe, ami mindent feltelepít, elintéz. Ennyi. Engem nagyon felháborít, hogy ha pl. elmegyek a gyártó honlapjára, és beírom a keresőbe, hogy ASUS F5M-AP012A, akkor nincs pontosan leírva, hogy milyen modul van benne, milyen típusú, paraméterek, stb....Van ebben Bluetooth? Nem tudom......(valószínűleg nincs, mert telepítésnél hiányolja...)
Hozzáteszem a WIFI valamiért nem akar menni. Az Atheros Client Utility-t elindítom, látja a routerem, beírom a szükséges dolgokat, de nem történik semmi, nincs kapcsolat. Mit csináljak? (diagnosztikánál a "Associastion test" Faild)
Az eszközkezelőben maradt egy sárga kérdőjel: „Társprocesszor” Mit jelent ez? Okoz problémát?
Üdv: g.
-
gsc73
aktív tag
válasz
monosgeri21 #10233 üzenetére
Persze, persze, igazad van, elfelejtettem, hogy laptopról van szó, abból nehezebb kikapni, a HDD-t és betenni egy másik gépbe, hogy legyaluljuk az op. rendszert, de az adatok maradjanak...Köszi!
-
-
monosgeri21
tag
válasz
monosgeri21 #10103 üzenetére
Valakinek ötlet, hogy melyik VGA kari jobb és miért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged