- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeebyKay
őstag
válasz
monosgeri21
üzenetére
Ultra-ra biztos nem lesz elég, highon azért talán el fog futni a többség.
-
Dhampir
félisten
válasz
monosgeri21
üzenetére
Engem jelenleg nem érint, bár én óvakodnék a BIOS ilyetén piszkálásától.
-
Dhampir
félisten
válasz
monosgeri21
üzenetére
Asus K501LX, de optikai meghajtót külön kell venni hozzá.
-
Kormi76
aktív tag
válasz
monosgeri21
üzenetére
BIOS reset alatt azt érted, hogy húzzam le az elemet?
-
törölt tag
válasz
monosgeri21
üzenetére
Nekem K53 van. Csendes, gyors, de azért egy érezhetően low cost kategória. Kijelzője förtelem, mint a legtöbb ilyennél, billentyűzet sem a legjobb fajta. Viszont árban szerintem megfelelő. Se USB3, se Firewire, se mini PCI-x.
Year: Hogy mennyivel gyengébb az asztalinál, az változó, de átlag (szerintem) 0.5-0.75x az asztalihoz. Persze erősen kérdéses, hogy mire használod. Ha tervezés akkor gondolom a CUDA magok száma ami nyom sokat. Nézd össze azokat az desktop verzióval.
-
tomp
félisten
válasz
monosgeri21
üzenetére
Hát jó, nincs kedvem/időm újra gyalulni a rendszert.
Amúgy direkt nem raktam fel mindenféle Asus szart.
Amiket felraktam az asus.com-ról: intel HD és nvidia driver, intel chipset, usb 3.0, bt, wlan, lan, keyboard filter, ATKACPI driver, wireless console 3, realtek audio, kártyaolvasó, touchpad, kamera, ASUS Live Update Utility.Na most ebből kezdjem el egyessével felrakosgatni? shit.

Amúgy kibírom ezt az "üres" időt. Ha bekapcsolom, úgyis megy 2-3napot egyhuzamban... -
monosgeri21
tag
válasz
monosgeri21
üzenetére
Úgy tűnik megoldottam. Win 7 reinstall, nuku ASUS driver, have fun.
Ha egyszer lesz időm, megpróbálom kideríteni, pontosan melyik driver okozza a hibát.
Fekete pont az Asusnak...
-
C0R3
csendes tag
válasz
monosgeri21
üzenetére
Köszönöm!
Megnyugodtam egy kicsit.

-
válasz
monosgeri21
üzenetére
teszteld a memóriá(ka)t, és lehetőleg ne oprendszer alól!
-
monosgeri21
tag
válasz
monosgeri21
üzenetére
Az kimaradt, hogy telepítettem IDE és AHCI módban is a Win-t.
Kali, neked sincs ötleted?
-
monosgeri21
tag
válasz
monosgeri21
üzenetére
Valaki tud esetleg segíteni?

-
válasz
monosgeri21
üzenetére
más oprendszer alatt működik, csak xp alatt nem?
-
válasz
monosgeri21
üzenetére
a bios nem befolyásol(hat)ja ilyen szempontból az optikai meghajtó működését!
a firmware frissítése jó ötlet - lenne, ha lenne hozzá firmware frissítés, de az a notis íróknál sajnos nem jellemző túlnyomó többségben... de néhányhoz van, hátha szerencséd lesz!
milyen típusú optikai meghajtóról van szó, és milyen reviziós firmware van rajta jelenleg? -
gsc73
aktív tag
válasz
monosgeri21
üzenetére
Köszi a tanácsot. Szerencsére már hasít az XP! Tényleg hasít. Tonyk segítségével + az Nlite-os progival integráltam az Nforce 430/410 SATA drivert-t egy XP SP3-as boot cd-be, és már ment is a telepítés.
Azt azért nagyon útálom az ASUS-ban, hogy a honlapjukon az F5M-hez ömlesztve vannak a driver-ek, így pl a kamerával kapcsolatban úgy kellet nyomozni, hogy akkor most melyik típus is van benne.
De ami a legdurvább az a WIFI!! EZ tipikusan olyan ASUS-os megoldás. Szörnyű!!!! Ilyet szerintem nem szabadna csinálni. Itt egy valamilyen ATK, ott egy Wireless könyvtár 3 féle driverrel, és az Utility-k között a bekapcsoló SW. Egy könyvtár, egy setup.exe, ami mindent feltelepít, elintéz. Ennyi. Engem nagyon felháborít, hogy ha pl. elmegyek a gyártó honlapjára, és beírom a keresőbe, hogy ASUS F5M-AP012A, akkor nincs pontosan leírva, hogy milyen modul van benne, milyen típusú, paraméterek, stb....Van ebben Bluetooth? Nem tudom......(valószínűleg nincs, mert telepítésnél hiányolja...)
Hozzáteszem a WIFI valamiért nem akar menni. Az Atheros Client Utility-t elindítom, látja a routerem, beírom a szükséges dolgokat, de nem történik semmi, nincs kapcsolat. Mit csináljak? (diagnosztikánál a "Associastion test" Faild)
Az eszközkezelőben maradt egy sárga kérdőjel: „Társprocesszor” Mit jelent ez? Okoz problémát?
Üdv: g.
-
gsc73
aktív tag
válasz
monosgeri21
üzenetére
Persze, persze, igazad van, elfelejtettem, hogy laptopról van szó, abból nehezebb kikapni, a HDD-t és betenni egy másik gépbe, hogy legyaluljuk az op. rendszert, de az adatok maradjanak...Köszi!
-
-
monosgeri21
tag
válasz
monosgeri21
üzenetére
Valakinek ötlet, hogy melyik VGA kari jobb és miért?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Autós topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P15S - 15.6" - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 512Gb - Quadro P520
- Lenovo Thinkpad W540 15.6" Wokrstation - I7 4700MQ 2.40GHZ 8Gb - 256Gb ssd - Quadro K2100M
- Hp Zbook 17 G6 Munkaállomás - 17" I7 9850H 2.60 GHZ -32Gb ram - Quadro RTX4000 Vga
- Lenovo Thinkpad P53 15,6" - I7 9850H 16Gb - 256Gb ssd -Quadro T1000
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- Redmi 15C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx