Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bodorjanos
üzenetére
Ti szoktatok hűtőpadot használni a notesz alá? Állandóan használom alatta és nincs túlmelegedés:
-
azbest
félisten
válasz
bodorjanos
üzenetére
Nekem az i7 változat van. A melegedés attól függ, hogy mi megy rajta. Üresjáratban, netezés közben nem különösen forró. Szemből jobb oldalra egyébként az ssd van, annak van két földelés tappancsa, ami hozzáért az ssd réz fedeléhez és visz át meleget.
Az alján le van ragasztva valójában az "alul nagy hűtőnyílás". De ez direkt ilyen.
Szemből a képernyő jobb alsó részénél van légbeszívó nyílás, valamint a két hangszóró nyílásnál és a gép alján a venti nyílása. Ezekkel mozgatja át a levegőt. Szerintem ezért nem érdemes leszedni a perforált matricát az aljáról, mert akkor lehet nem mozog a levegő mindenütt. A kifújás meg a szemből balra vizszintesen a ventinél a a képernyő bal aljánál történik. Lecsukott fedéllel ezért kicsit jobban melegedhet.
Korábban mutattam a belsejéről képeket [link] [link]Érdekes, hogy lehet az artic mx4 rosszabb, mint a gyári paszta. Vagy csak most melegebb az idő, de kicsit gyengébb pontokat kap cinebench tesztekkel, mint régebben. Jobb gap padot is rendeltem most a korábbi helyett. Működik, de talán lehetne jobb.
Egyébként fektettem kb 2mm-es gap padot a hőcső fölé, hogy hozzáérjen az alján lévő fóliához. Nekem ez kellett ahhoz, hogy a cs:go ne szaggasson be - valsz túlságosan le-föl ugrál a teljesítmény és melegedés alapból, így viszont nagyobb a hőtömeg. Cserében a gép alja sokkal melegebb, mert oda is vezeti a hőt.

A venti melletti részre viszont nem érdemes tenni. Kipróbáltam és attól romlott a teljesítmény - mert ott is fújja a levegőt amúgy, nem csak a bordás oldalán át.Nekem egyik asztalon ilyen van alatta, hogy rendesebben kapjon levegőt a ventije. [link]

A másikon ilyen, de itt pont a ventire esik a támaszték, szóval lehet nem ideális. [link]

amikor vettem még mindkettő 4 ezer körül volt. -
válasz
bodorjanos
üzenetére
Na Silent módban használt, állítsd a közepesre, a zsanér felőli alját emeld meg 2 db ásványvizes kupakkal, ennyi, nem kell több.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Yettel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos autók - motorok
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx