Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• memorix

senior tag

válasz cs.zs. #35178 üzenetére

Nálunk a fő szempont a hordozhatóság volt, valamint kis egyszerűbb játék a gyerekeknek. Mindegyiknél szempont volt a kijelző, IPS és OLED, a könnyű kivitel, valamint a DUAL 16GB ram .

- Lenovo Legion 5, AMD 4600H,1650Ti ,16gb RAM,512 SSD+256GB SSD, 120 HZ screen
    - Acer aspire A515, I5 8265U, 16GB RAM, 1TB SSD+256GB SSD, IPS kijelző, Nvidia MX 250
    - Asus VivoBook S15 M3502QA, AMD 5800H, 16GB RAM,512 SSD,OLED 3K 120Hz, 70wh
    - Asus Zenbook 14XUM5401QA, AMD 5600H, 16GB RAM,512 SSD, OLED 4K 90Hz, 65Wh,

A Lenovo 2 évés és nagyon bevált. Jól bővíthető, rengeteg USB port is van rajta és nagyon jó játékra. Mondjuk a hordozhatóság másodlagos volt itt.

A 3 éves Acer egy kis gamer laptop és csak 1.8 kg. Itt a IPS kijelző színei nagyon szépek. Alap játékra tökéletes.

Asus S15 , nagyon szépek az OLED képernyő színei és akár 10-14 órát kibír 1 töltéssel. Csak 1.8Kg. Alap játékra tökéletes.

Asus Zenbook UM5401 pedig 1.34kg csak. Ez is OLED -s . Minden szempontból hordozásra ideális. Anyag összetétel szempontjából ez egy nagyon jó darab, egy töltéssel akár 8-10 órát is kibír.

• HartgeH3-2.8

addikt

válasz cs.zs. #35178 üzenetére

Én kellemetlenül éreztem magam, mert egy márka mellett letettem a voksomat , és folyamatosan tolták bele az arcomba, és tolták le a torkomon a másik márkát. Keresd vissza bátran. Én köszönöm nem kérek belőle.

Egy dolog amikor értelmesen leírja, hogy nézd ez a típus ez a márka ilyen és ilyen tapasztalatokkal bír inkább ezt és ezt ajánljuk, és egy az amikor ott gyakorlatilag Lenovo értékesítők írnak, és minden szar és csak a lenovo az isten és az egyetlen,
    Egy kicsit utána olvasva interneten annak a márkának a hátterét, hát közel sem az. Mint ahogyan minden nagy gyártó aki tömegesen értékesít eszközöket, lesznek meghibásodási ráták, hol több hol kevesebb. De mindegy én nem állok le ilyenekkel. Szerencsére jól választottam, egy jó típust, ráadásul frissített 2022-es típust fogtam ki, úgy hogy innentől lenovozzanak nyugodtan, csak a lenovo topikban ha lehet.

Talán a kevesek közül pl KH kolléga írja le értelmesen a Pro és Kontrákat és nem fröcsögi tele marhaságokkal és elvakult márka fanatizmussal a topikot. Neki komoly szerviz tapasztalatai is vannak, tehát nem a levegőbe beszél. Ha ő írja, hogy ne vedd meg azt elfogadom.
    Pont ő volt az aki a fröcsögés ellenére azt mondta, ez egy nem rossz termék ha jó szériát fogsz ki szeretni fogod. Így is lett.

Új hozzászólás Aktív témák