- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
maunaloa
csendes tag
hola
nos várom az ehhez hasonló véleményeket, mert tanulságosak.
Nos mint irtam odahaza nekem sempron 2,2+512 333ram, 7200es samsung vinyom van, jah és egy inno3d 256os kari..
Nos a EvE online game nem eszik tul sok vgat, nekem gf4 titaniummal is ment, pedig az csak dx8 as, meg régi meg minden, ..szóval motogp2, san andreas, meg EvE online menne a laptopon, nem állitom h nem kerregne....had kerregjen a vinyaXD
Nos ha ez a kütyü lassabb is mint az otthoni a emlitett game követelménye joval a laptop teljesitménye alatt van, kb giga procc elég neki, meg 512ram, a 6 giga meg gondolom h swap máskülömben minek irják a neten h legyen ennyi szabad legalább a meghajtodon...
Hogy eltudjátok képzelni ez egy űr-szimulátorféle-karaktertuningolos game, és van hogy egy helyen soksok ember összetömörül egymás életére törve...
Ilyenkor nem a gépem, hanem a szerver szokott besz@rni....odahazaXDDD
Tehát igazábol nem arra vagyok kiváncsi, sztetek ez erős e vagy sem, hanem hibák, eredmények, tesztek stb izgatnak...
a másik, ...én is értek a számtechhez, és vennék 7600go-t meg dual turiont....de kolis vagyok és 200k alá kell szoritkoznom...))....vagy fizeti valaki helyettem a koliköltséget?...jah és a bulizásról ne feledkezzünk emg
csupán félek, mert nem ismerem a márkákat, pl az emlitett tsst meghajtot sem tudom hovatenni..., ...haver mesélte, tud olcsóbban hozni iylen laptopot, garis+ minden, de mégis félek mer 170k minimum még igy is..
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sweet.tv - internetes TV
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dell Inspiron 3521 laptop / i3-3227U / 233 GB SSD / 8 GB RAM / szép állapot / FRISSEN SZERVIZELVE
- ÚJ SOHA NEM HASZNÁLT! Hihetetlen minőség megfizethető áron! Razer blade 17 RTX2080super 4koled TOUCH
- 1MIISI HELYETT! vadonatúj garanciás asus zephyrus g16 ! 32GB RAM!!! Oled
- Bravo 15 C7VE 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Acer Predator Triton 300 gamer laptop, i7-11800H, RTX 3060, makulátlan állapotban
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest