Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
maunaloa
csendes tag
hola
nos várom az ehhez hasonló véleményeket, mert tanulságosak.
Nos mint irtam odahaza nekem sempron 2,2+512 333ram, 7200es samsung vinyom van, jah és egy inno3d 256os kari..
Nos a EvE online game nem eszik tul sok vgat, nekem gf4 titaniummal is ment, pedig az csak dx8 as, meg régi meg minden, ..szóval motogp2, san andreas, meg EvE online menne a laptopon, nem állitom h nem kerregne....had kerregjen a vinyaXD
Nos ha ez a kütyü lassabb is mint az otthoni a emlitett game követelménye joval a laptop teljesitménye alatt van, kb giga procc elég neki, meg 512ram, a 6 giga meg gondolom h swap máskülömben minek irják a neten h legyen ennyi szabad legalább a meghajtodon...
Hogy eltudjátok képzelni ez egy űr-szimulátorféle-karaktertuningolos game, és van hogy egy helyen soksok ember összetömörül egymás életére törve...
Ilyenkor nem a gépem, hanem a szerver szokott besz@rni....odahazaXDDD
Tehát igazábol nem arra vagyok kiváncsi, sztetek ez erős e vagy sem, hanem hibák, eredmények, tesztek stb izgatnak...
a másik, ...én is értek a számtechhez, és vennék 7600go-t meg dual turiont....de kolis vagyok és 200k alá kell szoritkoznom...
))....vagy fizeti valaki helyettem a koliköltséget?...jah és a bulizásról ne feledkezzünk emg
csupán félek, mert nem ismerem a márkákat, pl az emlitett tsst meghajtot sem tudom hovatenni..., ...haver mesélte, tud olcsóbban hozni iylen laptopot, garis+ minden, de mégis félek mer 170k minimum még igy is..
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, számla, 6 hó gar - több db
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

))....vagy fizeti valaki helyettem a koliköltséget?...jah és a bulizásról ne feledkezzünk emg
Pyttawrx