- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
takcslajos1 #33744 üzenetére
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Adams15 #33652 üzenetére
Kotyogást nem észleltem, nagyon egyben lévő gépnek érzem most az A17-et
..viszont a touchpadba integrált jobb klikk bal klikk nekem kicsit fura. "Mintha" nem is mindig ugrana fel egyből jobb klikkre a menü win-ben. Viszont mivel külső egeret használok így nagyon a touchpad nem is kerül képbe
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
takcslajos1 #33738 üzenetére
Annyiért cukorka árnak tűnik
Hűtőpadokat éli valaki? Én most egy Urage full fém padot kezdtem használni. Eddig azt mondom -10 fok 24/7
Tatyót is nagyon élem. Elsőre azt hittem mellé nyúltam Backpack-et kellett volna, de meglepően sok minden elfér
Bevásárláshoz is lazán...de szerintem a backpack is be lesz húzva.
Tiszta military style -
HartgeH3-2.8
addikt
Sikerült srácok!
Aki esetleg tesztelne a jövőben az az MSI After mellé tegyen fel, egy GPU-Z programot, állítsa ott be a GPU2 dedikált GPU*t, és rögtön megjelennek az adatok!
Köszönet FőDudu kollégának a Gaming notebook topikbanTapasztalatok cseréjére, hőfokok, terhelések bármikor vevő vagyok
Jelenleg FHD/60 amiben használom a gépet, eddig elképesztően jó. Stabil erős, no melegedés, 60 fok 24/7!Szerk: Hozzá ez a guide, azért kellett [link]
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Vesporigo #33725 üzenetére
Az enyémben "csak" 3050 Ti van, de abszolút elégedett vagyok eddig FHD/60-ban.
Más: CPU/GPU monitorozásra mit használtok játék közben? (Overlay). Msi after nem látja nem tudja olvasni a hőmérséklet adatokat. Egyedül a gpu z ami jó de az csak utólag elmenti. Asus tweak se jó valamiért biztos a ROG miatt. Az Armoury Crate oké lenne de nincs benne overlay funkció vagy csak én nem találom
-
HartgeH3-2.8
addikt
Szia
A gaming laptop topikban olvasd el a kálváriámat amit végigjártam, és mire cseréltem végül. Részemről nem ajánlom az általad említett szériát.
Kálvária rémálom TUF F15 (FX506) itt
Megoldás 360 fokos fordulat TUF A17 Ryzen ittAz inteles verziónál tapasztaltam az extrém melegedést a Ryzen verziónál nem , sőt! Gyakorlatilag FHD/60 , terhelve 60 fok, idl 38! Hűtőpaddal -10 fok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Magisk
- Windows 11
- További aktív témák...
- HP Elitebook 850 G8 15,6' fullHD i7-1185G7 32/512GB + Notebook táska, Garancia
- Dell Latitude 5310 i5 10310u I 16GB I 256SSD I IPS 13,3" FHD I HDMI I W11 I jó akku
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest