- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tartalomgyártók és közösségi média posztok is bekerülnek a Google Discoverbe
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bexinho23
őstag
Sziasztok!
2008 áprilisában vettem egy Asus X53L típusú notebook-ot. 2 év garancia van rá, lekopogom, eddig minden jól megy, probléma nem volt vele. 1 év elteltével az 1 GB ram-ot kibővítettem egy azonos 1GB ram-mal, mivel kevésnek bizonyult a WIN 7 gyors futtatásához. Igazából 4 kérdésem lenne.
1. Eddig már 3x szedtem szét (csavarokat nem feszegetve) a notit, hogy kitakarítsam. Megjegyzem, mindig jól tettem, mert elég sok por megült benne mindig. Általában everest hőmérséklet figyelőn keresztül nézem a procik és a winchester hőfokát. Szóval, ha a Winchester 38-43 fok között szokott lenni 720p-s film, vagy éppen képszerkesztés közben, az mennyire gond egy laptopnál? A maximum az 45 fok volt, azt sosem lépte túl. A kétmagos processzorom egyenként 50-60 fok között van, erősebb és folyamatosabb munka közben ez 65 fokig felpöröghet. Ez mennyire "megbocsájtható"? A laptopot amúgy egy sík felületen használom, így az alsó szellőző nyílások is szabadon vannak.
2. Mint említettem, párszor szétszedtem már a notit, és a kérdésem az, hogy sok helyen olvastam ez befolyásolja a garanciát. Igazából most április végén lejár a garancia, de kérdezem kíváncsiságból, hogy hogyan vizsgálják és bírálják el, hogy szét lett szedve, ha semmi matrica belül nem lett feltépve? (új RAM-ot kivenném amúgy garanciaút idejére)
3. Van egy expressz card foglalat. Sajnos nekem ez nem mond sok mindent. Megtudná valaki mondani, hogy röviden ez mire jó?
4. Készítettem egy képet pár órája a laptop belsejéről. A jobb alsó sarokban van téglalap alakú fém. Mellette egy üres hely egy ugyan ilyennek (gondolom én). Ez micsoda?
http://kepfeltoltes.hu/view/100123/SUC59266_www.kepfeltoltes.hu_.jpgA laptop amúgy integrált videokártyával van felszerelve (intel), és ha jól emlékszem egy Realtek 6700-es hangkártyával. Ha valami történne pár év múlva valamelyikkel, akkor az egész alaplap cserét jelentene? És ez egy laptop esetében mennyit jelentene (költség)?
Üdvözlettel:
Bexui.: 2008-ban 180.000 ezerért vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- BestBuy ruhás topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- iPad topik
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7480
- EliteBook 830 G10 13.3" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Xiaomi 13T / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / AKCIÓÓÓ !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest