Hirdetés
- Mobil flották
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 11 - népalma
- Folytatást kap a legjobb méretű hajlítható
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- LG Wing - szárnyas fejvadász
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibeeboy
csendes tag
Üdv!
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy egy ASUS F5SL-AP023 /Chipset: SiS 671DX+968/ notebook-ban memóriát cseréltem 2x1GB /Hynix 667MHz DDRII memória volt benne/, amire kicseréltem az 2X2GB /CSX 667MHz DDRII memória/. A probléma ott kezdődött hogy a csere után kb 30perc működés után összeomlott a Windows Vista Ultimate x86. Ezután a mai napig nem hajlandó Windows Vistát feltelepíteni a gépre, "A telepítés befejezése..." közben "kékhalállal kilép" a Windows XP-ből ismert /kék halál memória hibaüzennettel/és ujraindul. Ezután tettem bele noname 1GB memóriamodult más gyártótol, ezzel ugyanezt csinálta... A memóriák másik Asus notiban tökéletesen stabilan mennek... Várom az öteleteket, tanácsokat, tapasztalatokat...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pyttawrx