Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• cs.zs.

veterán

válasz dudu98 #37638 üzenetére

Szia,
    nekem akkor is az volt a tippem, hogy (windows) szoftverhiba okozza, most is ezt mondom. 2 különböző alaplap + venti + akku (azaz 6 db alkatrész) nem lesz pontosan ugyanolyan szar. De az egyformán hibátlan alkatrészek egy (hibás) parancsra ugyanúgy fognak viselkedni.

És tényleg ne hari, mert messziről én tényleg könnyen ugatok, miközben innen én nem tudom megmondani mi a megoldás. A feladatkezelő legmélyebb bugyraiba ásnám bele magam, keresném-kutatnám hogy mi merít.

Az viszont már bebizonyosodott az elmúlt 2-3 évben, hogy az újkori Intelek nem tudnak olyan takarékosak lenni, mint a velük egyidős AMD-k, tehát akkora üzemidőt ne is várj!

Én a sajátomon azt vettem észre, hogy miközben (BRAVE) böngészéssel és VLC filmnézéssel 8-10 órát biztonságosan tud,
    Teams-értekezleten csak feleannyit produkál. Ez azért fura, mert én nem külön alkalmazásból "tímszezek", hanem Chrome-böngészőből.
    Energiatakarékosra téve, ventillátorok néma módban, és a laptop felmelegszik, és feleannyit megy. Hol a hiba? A Chrome böngészőm duplaannyit fogyaszt, mint a Brave?
    (igaz az is, hogy értekezlet közben ki van hangosítva a laptop, egyébként meg nincs)

:R

Új hozzászólás Aktív témák