- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
Új hozzászólás Aktív témák
-
zirigy
tag
Sziasztok.
A múlt héten vettem egy ASUS X550VC notebookot. Eddig megfelelően működik, csak lenne egy problémám, amivel kapcsolatban nem tudom hol kell informálódnom, ezért is írok ide.
Van a szobámban egy régi 72-es CRT kocka TV. Na most az előző notebookomon (FujiSiemens) volt S-Video kimenetel, így rá tudtam kötni a gépet a TV-re filmezéskor. Mégis nagyobb a kép mint a 15-ös kijelzőn
Na most, az új gépen csak HDMI meg VGA kimenetel van a képre. Van rá mód, hogy a képet megjelenítsem a TV-n? Létezik erre valami HDMI to AV átalakító? Vagy esetleg All in One Androidos mini PC-n gondolkozzak? Ezeken van A/V kimenetel, csak hát 100 Euró. Viszont ősz környékén valószinűleg lesz véve egy Smart TV, szóval a régi TV-t nem szivesen ruháznám fel smart funkciókkal.Van ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalata??
Új hozzászólás Aktív témák
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Dell Vostro 5590
- ASUS ROG Zephyrus M16 RTX 3070
- Új Lenovo Thinkpad T16 G2 (Gen2) AMD Ryzen 7 PRO 7840U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro 3 év garancia
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest