- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
PK58
tag
válasz
TOM....... #870 üzenetére
Nem kell katt sehova! Mindkét készüléken be kell kapcsolni a bluetooth-ot és a megfelelő programok (pld Explorer) automatikusan elindítják a kapcsolódást.
-
horusz-
tag
válasz
TOM....... #831 üzenetére
Térerőm van csak nem kapcsolodik semmihez sem,megnéztem a ip cim és egyébb informáciot és ott mindent üresen hagy.Nem lehet hogy ez a probléma?
-
horusz-
tag
válasz
TOM....... #771 üzenetére
Bocs tom.
-
horusz-
tag
válasz
TOM....... #761 üzenetére
Neked ebből hány db van?
Mert tegnap még megvolt azt mondtad a tel.be -
horusz-
tag
válasz
TOM....... #743 üzenetére
Ez nem igaz! Ezt megkérdeztem külön és ha szolok telefonon hogy jövök, akkor 69900 az ára!
-
válasz
TOM....... #743 üzenetére
Biztos én értelmezem félre az "INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS" bélyegzőt az oldalon a PDA képe alatt...
-
szkano
csendes tag
válasz
TOM....... #622 üzenetére
Nekem alapbol magyar wm6 van a gépen:
az általad írt: "Settings/Wakeup Source/és ott USB-t ne pipáld ki."
gondolom magyar wm6-on: Beállítások/Személyes/Ébresztés oka és itt az USB mellől kivettem a pipát. De még mindig elindul a kikapcsolt gép ha a töltőre teszem.
Mi a megoldás? -
vilag
tag
válasz
TOM....... #622 üzenetére
Ez egy nagyon hasznos tanács!
Megfogadtam
-
Eduka
csendes tag
válasz
TOM....... #624 üzenetére
Köszöm!! Rendes tőletek, hogy ilyen gyorsan reagáltatok.
-
ithomas
őstag
válasz
TOM....... #621 üzenetére
Ez ház függő is!
Pl az én szobámban simán talál holdat úgy is hogy tök messze vagyok az ablaktól,viszont a barátnőméknél még az ablak mellett sem jött össze a dolog...
Az akksis dologra meg:Én volt hogy egy hétig nem használtam...nem kapcsoltam ki,csak a szokásos standby módba volt...és 1%-ot sem merült az akksi.
Namost elég furcsa lenne ha totál kikapcsolás mellett 2-3 hét alatt nullára merülne az akksi...
Szerintem valami más oka lehet... -
vilag
tag
válasz
TOM....... #586 üzenetére
Tudom, tisztában vagyok vele, hogy nem sértegetni akartál
Majd felhívom a boltot, hogy mi a [...*] legyen. Hátha mondanak valami okosat.
* = fene, franc, csuda, ördög, isten...
A számunkra megfelelő szó beilleszthető...
Máskor lehetőleg szolidabban fejezd ki magad...[ Módosította: Viktor0610 ]
-
vilag
tag
válasz
TOM....... #572 üzenetére
Köszönöm szépen.
Lehet ennyire sugárzik belőlem az értelem???
Egyébiránt adtam rá gyujtást, minden esetben!
A másik dolod az, visszatérve a töltőre:
Először próbáltam a saját ASUS A696-om szivargyujtós töltőjét 3 kocsiban. Nem ment.
Ekkor fogtam és hazahoztam a céges A696-os szivartógyújtós töltőjét, azzal 5 autóban próbáltam (a már említett 3-ban is). Nem ment.
Egyébként a készülék számítógépről és hálózati töltőről is tölt, azokkal nincs gond.
Azonban arról most nincs infóm, hogy a céges A696-os működött e a saját töltőjével, de szerintem nem is próbálták még, mert a szivargyújtós töltője még a tasakban volt összekötözve gyári állapotban.Ha valakinek van további ötlete, javaslata vagy egyéb mondanivalója ne habozzon.
-
Zsé2003
aktív tag
válasz
TOM....... #431 üzenetére
Van AIRIS zoknim...nem tom mé kell leszólni
-
F-ECT$
titán
válasz
TOM....... #220 üzenetére
Rosszul kérdeztem. Amíg nem lesz meg a 8-asból a teljes, addig az igo melyik teljes verzióját használod?
-
F-ECT$
titán
válasz
TOM....... #213 üzenetére
Amíg nincs teljes iGO8, addig melyik verzióját használod? (Úgy is kérdezhetném, hogy melyik működik?)
-
ithomas
őstag
válasz
TOM....... #175 üzenetére
Elhiszem...de akkor az vmi nagyon gagyi karesz lehetett,mert egy alap sebességű minőségi kártya az simán viszi...én már pár filmet meg néztem ezzel az olcsó Kingstonnal..és mondhatom tökéletes volt.
-
ithomas
őstag
válasz
TOM....... #173 üzenetére
Már ne haragudj,de ez hülyeség!
A PDA-ba hiába raksz,akármilyen gyors kártyát,ígyis-úgyis a PDA lesz a szűk keresztmeteszet.Azaz még a leglassabb kártya is bőven sok neki.
Ha kártyaolvasóról beszélünk,akkor valóban lehet értelme a drágább gyorsabb kártyáknak,de olyan hű de nagy különbség így se lesz(hogy a többszörösétt add ki érte...)
A lényeg,hogy az a Kingston marhára megéri azt a pénzt.A Brando fóliában egyetértünk.a Cristal Clear 2,5k HUF,de MEGÉRI!
-
roff
csendes tag
válasz
TOM....... #169 üzenetére
Jah, bizonyos aukciós olalakon (az a kalapácsos...
) 700 Ft egy fólia. Ezt ismeri valaki? Mennyire megbízható?
És még egy kérdés a hozzáértőktől:
Mi a különbség az SD és az MMC kártya között? Melyik a gyorsabb vagy jobb? -
roff
csendes tag
válasz
TOM....... #166 üzenetére
Gondolom.
Ez nem a te hibád, csak jót akartál, mondtál egy címet...
Csak megint bebizonyosodott, hogy Magyarországon élünk.
Ha valamire van kereslet, akkor nem többet veszünk, hanem felvisszük az árát. Ugyanis akinek kell, az úgyis megveszi drágábban (az emberkék 80%-a).
Köztük én is, ugyanis bár anyázva, de megveszem a Speedshopban 77-ért, mert legalább van.
Jah, és családi okok miatt csak részletre tudom megvenni... -
TOM.......
tag
válasz
TOM....... #164 üzenetére
Most néztem hogy megdrágult az ASUS ahol én vettem
ez felháborító már nem 69 hanem 74.....hát akkor vegyétek semmisnek az előző off-om...
de van raktáronroff: pedig én 3 hete vettem 69 volt még és volt vagy 5db még...de bedrágítottak itt is
-
roff
csendes tag
válasz
TOM....... #164 üzenetére
Sajnos ez sem jött be (ez persze nem a te hibád)...
Ugyanaz a helyzet, csak a 2. verzió.
link
73.590,- HUFItt van, de majdnem 74E
-
rozmarcomby
csendes tag
válasz
TOM....... #115 üzenetére
Teljesn jól megy, csak ugye elindítom a progit, és már a kezdetnél ahol a tálca lenne ott fekete a csik, valahogy nem dobja ki teljes képernyőre, és a tálca helyett ez a feketeség van!
-
rozmarcomby
csendes tag
válasz
TOM....... #113 üzenetére
Na feltettem a Mio 3.3-as változatát, és a tálca helyén 1 fekete csík jelenik meg, ami elég zavaró!
Mit lehet tenni?
Ja és a 3.2-esnél is ugyanez a helyzet! -
ithomas
őstag
válasz
TOM....... #103 üzenetére
1. Nem sajna nem tudok,mert az a "hely" már megszünt
2. Szerintem a warez témát hagyjuk abba,mert idejön Viktor,és jól fenékbe billent!
-
butyiba
csendes tag
válasz
TOM....... #100 üzenetére
Az a patch csak a application.dat és data.zip fájlokat tartalmazza. Szerintem ez nem segít ezen a problémán. Ez a beszéd eltünés igo probléma nem pedig készülék gyártó mert csak akkor jelentkezik ha letérsz a gép által megadott útról és újra kell terveznie.
-
rozmarcomby
csendes tag
válasz
TOM....... #95 üzenetére
Navigáció alatt!
-
válasz
TOM....... #91 üzenetére
Csak bevásálólistát írok bele, de azt majd minden nap.
-
Zsé2003
aktív tag
válasz
TOM....... #79 üzenetére
Mondtam én! De hiába jártatom a számat! ALKUDNI KELL!
-
asysoft
aktív tag
válasz
TOM....... #69 üzenetére
USB host jól jönne néhányszor, pl fényképezőgépet rácsatlakoztatni, s képeket azon mutogatni (XD kártyás a gép), más pendrivejára/-ról feltenni fájlokat. De valóban lehet élni nélküle
-
Kameramanus
csendes tag
válasz
TOM....... #62 üzenetére
Valszeg itt: http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=07596
Ez a legolcsóbb. (úgy tudom) 66,817 Ft
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest