- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
brasil
senior tag
-
brasil
senior tag
-
brasil
senior tag
még nem volt rá időm sajnos de majd meglesz...meg az is hátráltat h elég óvatosan kell bánni az átalakítóval mert ugye egy láb mínuszba vanaztá ha kiveszem nem biztos h ottmarad, szal nem eccerű
de csináld aztá majd én is...az, hogy hagyod, hogy egy hetero, nős férfi borotválja a zacsidat, tesz igazán macsó férfivá!...
-
brasil
senior tag
-
brasil
senior tag
ahha
én most a vcoret akarom megforralni mer az 1.6 kevésnálad meg sztem a ct-479 hal el nem a procc.bár az is lehet de nálam is azt csinálta h +1-2 mhz és halál.a mod után megyeget.bár abból is van még mit csinálni.majd hétvégén
(felvettelek msn, csak h legyen)...az, hogy hagyod, hogy egy hetero, nős férfi borotválja a zacsidat, tesz igazán macsó férfivá!...
-
brasil
senior tag
3gnél tartok kompival.vízzel 2800 nem stabil750-nelk van esély rá de sztem nem sok.nekem is 760ES van de az se megy sokkal jobban mint a többide minden lehet.én most 2640en használom 1.45v-on.
...az, hogy hagyod, hogy egy hetero, nős férfi borotválja a zacsidat, tesz igazán macsó férfivá!...
-
Achill3uS
nagyúr
akár, mondjuk az 1,9 kicsit sok, ahhoz kompi kő nekemis igy volt, mikor meglett a doti 7800gtx került bele, isteni volt, csak túl drága..
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Achill3uS
nagyúr
jah ez igy van, jo tuninghoz 200-on kell bootolni.. de öö hát 2800-on talán fel fog.. a necces az hogy azt max fesszel kell, utána meg hogy veszed le? bios alol, akkor meg megint restart de hogy indulsz?
ezért vettem én p4c800-at, elegem lett a sok marhaságból"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Achill3uS
nagyúr
felveszel msn-en, elárasztalak software-s szorzóállító, fsb meg ram okosító progikkal
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
Új hozzászólás Aktív témák
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Processzor felvásárlás
- i7 9700 , MSI Z370, 32GB DDR4 félkonfig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest