Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
nándika
aktív tag
válasz
Superman
üzenetére
az általam belinkelt német fórumon csak úgy röpködnek a 6300-as processzorral és a Commandoval elért 520/530/552-es (!!!) FSB-k. Hihetetlen eredmények.
Nem annyira hihetetln ez csak jó ram és proci is kell hozzá.
kérdésem az hogy ment a te procid valaha 500on
JA és most az egész gép lefagy Super PI alatt vagy csak maga a progi nem fut?[link]
-
Larry303
addikt
válasz
Superman
üzenetére
jaja, meglehetősen gyanús...bár áll. a régebbi 6300 tuningbarátabbak voltak... 7 es szorzóval 500 fsb környékén már erősen próbára teszi a prockót léghűtéssel szvsz...
nálam sajna a ramnak is vége van vhol 480 környékén cl4ben így tuti, hogy nem a lap az ami nem bírná a magasabb fsbt...meg ugye szegény 6420 sem rajongott az 1,5+ feszekért...amúgy én úgy vettem észre, hogy a konfigomat sokkal stabilabban tudom használni kevesebb feszültségek mellet -monnnyuk ez nyilvánvaló, de majdnem mindenhol azt olvastam, hogy az északi hídnak és az fsb nek 1,4+ feszt pakolnak...na nálam sokkal instablabb volt ezeken a feszeken, mint 1,3 ill alatta... 476 ortos stabil és egyenlőre 2 hét aktív használat után nem fagyott semmi....viszont a memteszt egy 4 órás tesztelés alatt 1-1 hibát mindig talál :S majd megpróbálom megtámogatni ventivel ramokat, hátha a melegtől hibázgat...
Új hozzászólás Aktív témák
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD RX 580 8GB Kolink Aviator DeepCool 400W
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/ 1TB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest